Jumaat, 18 November 2011

Cucu pilihan atok ke - 30

Ladybird ; Cucu Pilihan Atok minggu lepas
Cucu Pilihan Atok ke-30 :  ??

Tahniah kepado Ladybird kerana berjaya merangkul gelaran cucu pilihan atok ke-29 pada minggu lopeh. Baiklah, kita teruskan cucu pilihan atok pada minggu ini. Cucu Pilihan Atok pada minggu ini sekaligus mengangkat status yang ke 30 telah dianugerahkan kepado....

ZOE!!!

Zoe ni tuan empunya blog Life Notes. Mula berblog sejak Januari 2008. *wah, agak lama tu. Masa tu Apo2 Yolah masih dalam rahim lagi. Zoe ni bekerja/belajar dalam bidang berkaitan kejuruteraan dan berasal/belajar dari/di Melaka.

Kebanyakan entry yang ditulis oleh Zoe ni berkisarkan kisah peribadinya. Dah nama blog pun life notes kan. Ala-ala diari digital gitu. Hebat Zoe nih. Kadang-kadang beliau juga menulis dalam bahasa inggeris. Menariknya, setiap tajuk yang di buat itu, ada persoalan pada awalnya. Dan kemudian Zoe akan kaitkan contoh-contoh tersebut juga berkaitan tentang dirinya dan kawan-kawan sekeliling. Penulisan yang ringkas. Simple tapi sweet. 

Ok, lah. Atok tak mau bebel panjang-panjang. Oleh itu, dengan penuh istiadatnya, kami kakitangan Apo2 Yolah ingin menganugerahkan cucu pilihan atok yang ke-30 kepada Zoe!!!







Mai singgah dan follow cucu atok ni kat [SINI]

22 ulasan:

Zul Fattah berkata...

wah tahniah... jom terjah cucu baru atok..

zoe berkata...

hahahhahaaha.. yeahhhhhh!!! dengan bangganya saya telah menjadi cucu atok ke 30!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoooooooo. sayang atok lebih2 nih!!!! hehehe.

say to easy=) berkata...

wah,tahniah2 cucu atok ke 30...ramainya cucu atok

sahromnasrudin berkata...

apa nama sebenarnya cucu atok ke 30 nie hehehhee

oli-go berkata...

mcm mana nak jadi nest cucu atok?

chii berkata...

wahh..semakin lama semakin ramai ni..nampak gaya..kena bersaing camne nak jadi cucu kesayangan la ni kan..ehehe

Hanie_Dew berkata...

weeewit. cucu atok yg ke-30 awek tuuu..tahniah kepada cucu atok tu.

LadyBird berkata...

tahniah zoe :)

Azham Vosovic berkata...

Yeah! Zoe tu kawan saya hehe....bangganya saya hehehe

Suhami Ahmad berkata...

Zul Fattah : Moh moh terjah...

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Tahniah zoe!

Suhami Ahmad berkata...

say to easy=) : Haaa, ramai kan.

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Kalau nak tahu, kenalah skodeng blognya.

Suhami Ahmad berkata...

oli-go : Selalu lah singgah jenguk atok.

Suhami Ahmad berkata...

chii : Ha, ati-ati. Jangan sampai bertumbuk yo.

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Tahniah! tahniah!

Suhami Ahmad berkata...

LadyBord : Tahniah! =)

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Haa, sekarang dah jadik sepupu (suka2 ati haku je kan) hihi....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Wahhhhh tahniahhhhh

zoe berkata...

name saya ialah Farha. hahaha. kan azham??? hey my new cousin.

Suhami Ahmad berkata...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : Wah, mak dara dah sampai blog atok

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Ha nama dia Farha la (padahal atok baru tahu)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih