Jumaat, 28 Oktober 2011

Cucu pilihan atok ke - 27

Zul Fattah ; Cucu Pilihan atok ke-26


Cucu Pilihan Atok Recap 1-10
Cucu Pilihan Atok Recap 11-20
Cucu Pilihan Atok ke-27 : ???

Tahniah kepado Zul Fattah kerano berjayo merangkul gelaran cucu pilihan atok minggu lopeh. Tanpa membuangkan maso laie, atok teruskan pencarian cucu atok yang ke-27. Cucu Pilihan Atok yang ke-27 di sandang oleh....
                                                              KUNANGKUNANG!






Kunangkunang mula berblog sejak Ogos 2010. Blogger yang berzodiak Sagittarus ini bekerja dalam bidang berkaitan dengan perakaunan dan kini menetap di Klang, Selangor. Seorang yang simple dan happy go lucky. Setakat entry ini dibuat, kunangkunang mempunyai follower seramai 202 orang. Mempunyai tanda dagangan blog yang menarik iaitu "kerana cahaya itu aku"

Apa yang atok perhatikan, kebanyakan entry kunangkunang adalah berkisarkan tontang kisah peribadinya seharian untuk dikongsi kito bersamo. Atok paling suko bab makan-makan. Nyummi. Kalau nak tahu, kunangkunang jugak ponah joint contest anjuran atok pasal "kutuk blog atok" tempoh hari. Hihi. Tak ketinggalan beliau juga tidak lupa untuk membuat entry "wordless wednesday" yang boleh menyobabkan kita speechless. So, kesimpulannya, kau wajib singgah dan follow blog kunangkunang. Memang tak rugi.

Dengan itu, terimalah award eksklusif dari Apo2 Yolah untuk status Cucu Pilihan Atok ke-27..Kunangkunang!!!






Mai singgah dan follow blog Kunangkunang kat [SINI]

17 ulasan:

Azham Vosovic berkata...

sepupu baru lagi!

Yeay, boleh buat kenduri lenggang blogger lepas ni hahahah....

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

cucu dari anak mana pulak neh?..haha..=P

zoe berkata...

uhuk2.... setiap kali cucu baru ditabalkan, dan ianya bukan zoe, rasa nak ngis pun ade... huarghhh!!

dill berkata...

hoyeh!

dill.

Zul Fattah berkata...

haha.. tima kasih tok.. skali lagi...
rasa kembang semangkuk dah lubang idung ni.. huhu

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata...

untung la kn....huhu ...;)

IMANSHAH berkata...

ni cucu ni dah berjanggut dah atok..bila nak pilih

~SaL IjOu~ berkata...

haha..harus Zul tido tersengeh2 mlm ni~ ;p

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Sapo yang nak dilenggang an? Azham? huhu

Suhami Ahmad berkata...

RATU QASEH SAIFUDIN : Err.unknown. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Sobar zoe ,sobar. Huhu. InsyaAllah, maso akan time. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

dill : Holla..

Suhami Ahmad berkata...

Zul Fattah : Semangkuk takpo. Jangan kombang sekawah. Hazab atok nak menjawab nantik

Suhami Ahmad berkata...

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ : ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ nak tak? Huhu

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Alooo...siannya. Nanti ek cu

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Wajibulghunnah katanyer

KuNanGKuNanG berkata...

lalalala~~~...time kasih atok sbb menjadikan sy ni cucu plihan.justeru itu mungkin sy juga dikalangan cucu kesayangan atok kn?hahaha

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih