Jumaat, 26 Ogos 2011

Cucu pilihan atok ke - 25

Umie Mia ; Cucu Pilihan Atok minggu lepas

Cucu Pilihan Atok ke-25 : ??

Tahniah kepado Umie Mia kerana berjaya merangkul anugerah cucu pilihan atok ke-25 pado minggu lopeh. Baiklah, pada minggu ini, pencarian cucu pilihan diteruskan. Cucu pilihan atok yang bertuah pada minggu ini telah disandang oleh....
                                                               ROME!!!

Cucu pilihan atok yang selanjutnya ini bernama Rome. Berasal dari Kuala Lumpur. Rome berbintang Pisces dan begitu fanatik dengan style dan fashion. Kau tengoklah gambar dia pose tu. Well, ada pakej untuk menjadi seorang model. Nanti atok rekemenkan kat agensi model yang atok naungi sekarang ek. Janice Dickinson Model Agency. * Bimbo

Baiklah, berbalik kepada blog Rome ni tadi, beliau amat fanatik dengan fashion. Kebanyakan entry yang ditulisnya berkisarkan tentang dirinya yang berfesyen. Kalau nak tahu, Rome merupakan finalist "Apo2 Yolah Next Top Icon 2010". Dia berjaya sehingga tempat ketiga pastu disingkirkan. 

Kisah-kisah kerjayanya di hotel lima bintang. *kelas kau maria. Dan tak lupa juga kisah peribadi sehariannya di tengah kota. Atok selalu gak skodeng baca blog ni sebab pengisiannya santai dan bersahaja. Tapi ada gak entry dia agak emo. Yelah, kadang-kadang kita manusia ni tak lepas dari beremosional. Lagipun, dengan blog jugaklah tempat kita meluahkan perasaan. Gitu alkisahnya.

Dengan itu, kami kakitangan apo2 yolah berbangga untuk menganugerahkan status Cucu Pilihan Atok ke-25 khas untuk Rome!!







Mai mai singgah [SINI] untuk kenal Rome lebih lanjut...


14 ulasan:

umie mia berkata...

tahniah rome.. tok, selamat hari raya ^_^ tak lupa juga kepada semua rakan ^_^

blog-tips-kurus berkata...

uuu... sempat lagi atok bercucu baru sebelum raya. hehe! :)

sahromnasrudin berkata...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdra. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

wwaaahhh!!!...dapat cucu sebelom raya taw!!!..kelas gitu!!!...

LadyBird berkata...

atok......

Azham Vosovic berkata...

dapat sepupu baharu lagi.....

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

Assalammualaikum, nak jugak jadi cucu atok (atok muda ke tua?) dan salam kenal..

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Terima kasih umie...

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Weeee.....

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Samalah atok. Maaf kalau terkasar bahasa ya

Suhami Ahmad berkata...

RATU QASEH SAIFUDIN : Harusss

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Hai LB

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Hihihi... :)

Suhami Ahmad berkata...

~~zAnAfAhMi~~ : Wassalam...atok tua dah tapi feeling macam 20 tahun..meh la jadik cucu atok

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih