Jumaat, 15 Julai 2011

Cucu Pilihan Atok Recap 11-20

Thanks pada yang dah joint contest anjuran atok. Ok, now tup-tup dah 20 minggu dah segmen ni diadakan. Kali ni atok nak imbas semula Cucu Pilihan Atok yang 11 hingga 20. Atok letakkan diorang dalam kumpulan. Kita ulang tayang semula k...so, minggu dopan kita sambung pencarian cucu ke-21 pulak. Singgah-singgah dan follow lah 10 cucu pilihan ni dulu. 

Cucu Pilihan Atok ke-11 : Qesah Qaseh




Cucu Pilihan Atok ke-12 : Sahromnasrudin




Cucu Pilihan Atok ke-13 : Ali Kanchan aka Pirate




Cucu Pilihan ke-14 : Nonor




Cucu Pilihan Atok ke-15 : Ezay Hadry




Cucu Pilihan Atok ke-16 : Chii




Cucu Pilihan Atok ke-17 : Cacing




Cucu Pilihan Atok ke-18 : Liyana




Cucu Pilihan Atok ke-19 : Teacher Bonda




Cucu Pilihan Atok ke-20 : Nenek

Tahniah sumo. Ini adalah tando penghargaan atok pado kalian yang sudi singgah rumah nak roboh banyak anai-anai atok ni. Pado cucu yang lain tu tunggu k. Akan sampai lah giliran memasing. Ha, apo lagi.....sebolum terjah atas tu, mai lah terjah cucu pilihan atok 1-10 terdahulu kat [SINI].  Zassss!!! Aiyark!

9 ulasan:

Azham Vosovic berkata...

Baiklah saya tunggu heheheh

paish berkata...

elok la cucu ramai..sok kok buek kenduri sonang nk bertating :p

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

waaahhh!!..ramai daa cucu laa ni!..hihi..=)

| gad1s s0ypans | berkata...

rindu nye kt at0k gad1s.....
cepat benar ann bertambah cucu at0k.....

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Mokasih Azham

Suhami Ahmad berkata...

paish : Haah, tahu xpo...sonang bertating..hihi

Suhami Ahmad berkata...

RATU QASEH SAIFUDIN : Nak tambah laie ni...huhu

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Itulah...dah masuk minggu ke-20 dah

B.O.B.A berkata...

nenek ada dalam senarai... yeay.... nenek suko.. akhirnya atuk acknowledge nenek selepas 20 kali ...