Jumaat, 29 April 2011

Cucu Pilihan Atok Recap 1-10

Ini adalah imbas semula Cucu Pilihan Atok yang 1 hingga 10. Atok letakkan diorang dalam kumpulan. Mana tahu, kot2 tergerak pulak nak kasi gift ke kan bagi yang bertuah dalam kumpulan  ni. Ke girrafe? Apo2 Yolah. Kita ulang tayang semula k...so, minggu dopan kita sambung pencarian cucu ke sebelas pulak. Singgah-singgah dan follow lah 10 cucu pilihan ni dulu.


Cucu Pilihan Atok Pertama



Cucu Pilihan Atok Kedua





Cucu Pilihan Atok Ketiga





Cucu Pilihan Atok Keempat




Cucu Pilihan Atok Kelima




Cucu Pilihan Atok Keenam




Cucu Pilihan Atok Ketujuh




Cucu Pilihan Atok Kelapan




Cucu Pilihan Atok Kesembilan




Cucu Pilihan Atok Kesepuluh

20 ulasan:

faiz berkata...

bgusla atok...menghargai follower..

dyna iskandar berkata...

alahai dyna belum msk top 10 lg erk? :D

KUREKURE COMEL berkata...

mina kenal 2 3 org...hehehe....tq tok..terharu....

| gad1s s0ypans | berkata...

terharu gad1s dpt penghargaan camnie.....

tQ at0k.....
gad1s suka melawat at0k....
sp0rting.....
(=

AngahSayang2314 berkata...

wahhhh angah tak ada yer... hehehee bgus tul la atok nieee

Mohamadazhan hjDesa berkata...

salam atok, terima kasih sekali lagi atok! terharu2...=)

Novelgurl berkata...

terima kasih tok.. ;D

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Thanks gak singgah sini k

Suhami Ahmad berkata...

dyna iskandar : InsyaAllah. Selalu2 la singgah n bagi komen. Baru atok kenal dyna

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Thanks Mina gak singgah sini

Suhami Ahmad berkata...

| gad1s s0ypans | : Thanks juga tak terhingga kat kalian sumer.

Suhami Ahmad berkata...

AngahSayang2314 : Angah, sabar k. InsyaAllah mesti ada. Sebab banyak gak ni nak kena buat sikit2...

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Samo2. Rajinlah singgah sini k!

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Samo2...hihi

chii berkata...

dalam ramai2 tu..cuma faiz je yg chii kenal :p

blog-tips-kurus berkata...

ooouuuu.. aeiou!
kim slm kat no 7 jems bon tu yek.
atok memang best la. $$ raye tahun ni nak lebih yek? makin cun la tok. idop atok!! 1 more! 1 more!:-)

Suhami Ahmad berkata...

chii : Huhu...ha terjah la sumer tu...

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Atok memang cun!


larikkkkkkk

Cik Rimau berkata...

atok.. ooo atok.. bile agaknye cik rimau bole jd cucu atok.. hak3..

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : InsyaAllah akan sampai turn cik rimau ek...hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih