Jumaat, 25 Mac 2011

Cucu pilihan atok ke - 6

Klik link ini untuk skodeng blog Mohd Faiz, Cucu Pilihan Atok pada minggu lepas...


cucu pilihan atok ke-1 : Makcik Rehan
cucu pilihan atok ke-2 : Jiwa Pena Marhean
cucu pilihan atok ke-3 : Mat dan Mina
cucu pilihan atok ke-4 : ShaLLeyShaLina
cucu pilihan atok ke-5 : Mohd Faiz

Yuhuuu.... Tu dia. Sepatutnyo atok post entry ni edisi pagi tadi. Tapi kali ni spesel kes sikit sebab aku lupa ari ni ari Jumaat dan patutnya entry cucu pilihan di post pagi tadi! Nasib baik atok dah save entry burung tu awal-awal. Entry bidan terjun lah tu. Baiklah, tanpa membuangkan maso, atok nak imbas semulo Cucu Pilihan Atok ke-5 pada minggu lopeh iaitu Mohd Faiz. Untuk membaca entry tu, klik [SINI]. Haaa...tu dia.....siapokah dio cucu bertuah minggu ini seterusnya memegang title Cucu Pilihan Atok ke-6? Blog yang terpilih pada minggu ini adolah....



Zazawzazot atau mudah dikenali sebagai Zazaw ni berasal dari Nismilan. Haish, asyik orang Nismilan je cucu atok kan. Eh! kebetulan wokey. Atok melihat statistik blogger yang datang ke blog atok memang kebanyakan orang Nismilan. Yelah, takkanlah orang Sabah nak baco blog den ni ha...Paham ko? Oppss...Mahap Alina! (Alina cucu den orang sabah). Apapun atok nak tokankan, atok tak pilih bulu. Cucu pilihan ni hanya kebetulan. Lagipun atok dah konal Zazaw ni lamo. Sonang sikit atok nak review blog beliau.

Haaa...kalau nak tahu si Zazaw ni tak sasau. Kan zazaw kan? kan? Dushh bedebikkk! Adeh, atok kono kungfu kat Zazaw. Zazaw ni baru berumur 19 tahun. Anak ikan lagi ni. Belajar di Kolej Profesional Mara, Melaka dalam bidang Diploma Islamik Perbankan dan Kewangan.

Warna tema blog Zazaw ni purple cop jari dan putih. Kira smart jugak susunan blog. Tak bersepah. Blog Zazaw banyak menceritakan tentang kehidupannya sebagai seorang pelajar, suka duka, dan tak lupo jugo kampung halamannya. Jika kito perhatikan ayat si Zazaw ni, beliau seorang yang giler sempoi dan periang. Ha....apo laie...nak skodeng blog Cucu Pilihan Atok Ke-6 ni meh klik [SINI]

So Zazaw, terimalah replika Cucu Pilihan Atok ke-6 ni eksklusif untuk Zazaw.....Zasss...






16 ulasan:

Mohamadazhan hjDesa berkata...

salam atok

untungnya cucu atok yang ke-6 ni.hehe

tahniah2 :)

jemput2 singgah ke blog ya cucu atok

chii berkata...

mula baca nismilan x paham...da abih bbrp ayat br..owhh n9 rupanya

wanacesh berkata...

bertuahnyer,,,blerla kter nak dapat replika cucu atuk tu ek ,kna mnymar jd org nogori la nh huhu

faiz berkata...

wah...semakin ramai cucu atok...bley terjah ni..

Daniela berkata...

tok next sape plak..heheheh (^_^)

KUREKURE COMEL berkata...

wahhh...ada sorang lg.....tahniah ye...hehehe

zazaw berkata...

itu mcm belog amve ! terima kasih daun keladi tak buntingg wahaiii atokkk

makan makan minum minum karok karok
soping soping
takan tak der???
huahuahuahua

blog-tips-kurus berkata...

aikkk?? bukan ari tu atok ckp pilih lain? aaaa.... konspirasi ni!!

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Tahnaih jugak ^_^

Suhami Ahmad berkata...

chii : Huhu wink wink!

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : Alooo...janganla cmtu...hehe

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Terjah faiz. Jangan tak terjah. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

Daniela : Haaa...tungguuu

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hoyeyyy..tahniah! tahniah!

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Soping? Erkk...kito soping beli tali skipping je lah

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Haish, mano ado.

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih