Jumaat, 18 Mac 2011

Cucu pilihan atok ke - 5

Klik pada gambar untuk kenali cucu pilihan atok ke - 4 minggu lepas
cucu pilihan atok ke-1 : Makcik Rehan
cucu pilihan atok ke-2 : Jiwa Pena Marhean
cucu pilihan atok ke-3 : Mat dan Mina
cucu pilihan atok ke-4 : ShaLLeyShaLina
cucu pilihan atok ke-5 : ???

Assalamualaikum waghih jari hantu atok sekalian. Amacam, sihat? Saat yang dinanti-nantikan telah tibo. Jiko dolu ShalleyShalina adalah cucu pilihan atok yang ke-4, dimahkotakan pada minggu lopeh, kini giliran cucu pilihan ke-5 akan diumumkan. InsyaAllah, seminggu sekali atok akan membuat review pasal cucu-cucu atok yang bertuah iaitu setiap hari Jomaat.

Camna nak joint? Tak payah nak joint2 segmen bagai cucu den sayang. Atok suka, atok review =).  InsyaAllah, setiap minggu akan ado cucu bertuah atok review. Setahun kita ada bapo minggu? Ha, banyak gak tu cocu2 pilihan yang come out after this. Err kan dah keluar bahasa banjar aku. Dengan itu, atok ingin mengumumkan. Cucu pilihan atok ke-5 dimahkotakan kepado.......

Namo ponuh cucu bertuah atok kali ini adalah Mohd Faiz berasal dari Bahau, Nismilan. Pemuda berbintang sagittarius ni adalah empunya blog SEKADAR UNTUK BERKONGSI dongan trademark "Blog ini berkongsi segala-galanya. Personal, Experience, Investment, Football and Current Issue". Blog ini dilatarkan kaler hijau pucuk pisang + biru laut Port Dickson. Warna asas blog, kaler putih. Memang sejuk dan mendamaikan.

Mohd Faiz selalu berkongsi kisah suko-duko eh dalam kehidupan seharian dongan pembaca di luar sanun. Ado kisah kelakar, kisah memalukan, kisah dalam kain. Erkk! yang last tu atok tambah perisa ajinomoto. Tak ketinggalan, atok perhatikan Faiz begitu alert dengan isu semaso. So, kalau nak tahu isu semaso yang sentiasa dikupas baik oleh Faiz, bolehlah singgah ke blognya. Pelbagai persoalan di awal entry, dan Faiz berjaya menjawabnya semulo siap dengan hadith atau bukti2 yang menyokong faktanya. Dengan itu, silalah menerima replika rasmi dari atok sefamili...




Dan kalau rasa besh, leh follow sekali. Setakat entry ni ditulis (2.44am), blog Faiz mempunyai 100 orang follower. Ha tunggu apo laie, mohla jemput singgah ke blog Mohd Faiz di [SINI]

16 ulasan:

faiz berkata...

atok..terima kasih ye tok...rase mcm nak nagis pon ade ni...nnti esei bagi iPhone ye..heheh

Azham Vosovic berkata...

Oih atok...sy pun nk jadi cucu gak hehehehehe

sahromnasrudin berkata...

ASSALAMUALAIKUM ATOK..

kenal blog atok dari blog faiz..folo blog atok

semoga atok senantiasa dirahmati Allah SWT

chii berkata...

alalala tok jangan ..tok jangan saman :D

salam jengah sini jap ye tok..chii singgah jap ..kebetulan lalu lalang dr umah cucu tok yg ke 5 nih :p

KUREKURE COMEL berkata...

tambah lg sepupu mina...hehehe...

tahniah faiz...

Gadish Lollipop berkata...

assalamuailaikum atok . . atok ingat lagi tak kat cucu atok yg comel ni . hahaha . lamo rase nye tak jenguk atok kat sini ..

Mohamadazhan hjDesa berkata...

untungnya dapat jadi cucu atok.hehehehe

myazuluv berkata...

>> terkebil2 jap tgk layout atok dah bertukar...dah lama tak singgah sini.. =p
>> apa kriteria nk jadik cucu pilihan atok nih, nak jugakk..jeless!!

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ye! ye! dapat iphone!...

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : kono selalu singgah umah atok =)

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Wah. mokasih banyak2...terharu :'-)

Suhami Ahmad berkata...

chii : Hihi. Macih datang umah buruk atok =)

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Haah Mina. Ni sepupu Mina keompek lah kan =)

Suhami Ahmad berkata...

Gadish Lollipop : Ha, atok ingat. Mani bulih tak hengat. Eh, tapi sekang dah pakai spek mato yo

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : InsyaAllah, ado giliran Mohamadazhan hjDesa. Tunggu yo ^_^

Suhami Ahmad berkata...

myazuluv : Hihi, musti sobab line tenet poblem tu yang lambek singgah an. Huhu. Ha, kriteria cubo tonjolkan blog myazuluv di mata atok, then atok bulih buat review dgn mudah.
:)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih