Jumaat, 18 Februari 2011

Cucu pilihan atok ke - 1

Mulai saat ni detik ini jam ini, atok mau review blog yang atok suko. Segmen ni atok namokan sebagai "cucu pilihan atok". Ala konsep lebih kurang segmen jalan-jalan cari makan. Tapi atok tukar sikit konsep tu sebagai kenal-kenal atok review. Amacam? Kencang tak otak aku? Larikkkkkkkkkkkkk.....

Sebagai menghargai cucu-cucu atok yang pernah atok kenal secara maya ataupun separa maya, atok dengan berbesar hatinya untuk memwujudkan segmen ini seminggu sekali.  So, hanya cucu yang tertentu sajork tau yang dapek. Takdo kriteria khusus yang atok pilih. Atok suko, atok review! Ok2, cucu sulung pertama pilihan atok kali ini ialah....totop mata cepat! nanti tak seprais!

Drum plis........Pin pin pon pon....... (T_T')




Dengan latar belakang blog berwarna biru laut diadun bersama purple kundang, Makcik Rehan seorang yang giler sempoi dengan ayatnya yang bersahajork. Paparan blog yang simple dan 'ringan' sesuai untuk mereleasekan tensen selepas kena hambat kat boss. Setiap kali atok masuk baco blog dio, setiap tu jugak atok tersengih kerang busuk. Sobab Makcik Rehan ni kelakor. Kelakor ke? Bahaha. Makcik Rehan juga sedang mencari sponser untuk....................sila ke blog beliau nok!

Blog Makcik Rehan lebih berkisar tentang kisah seharian beliau, hanak-hanak, dan joga PS. Oleh kerana sifat kejujuran membina entry itu, dengan ini atok ingin menyorahkan reptilia replika banner atok khas untuk Makcik Rehan. Hanya satu-satunya di Malaysia. Kau adoo? Walaupun hasil seni atok tu buruk, harap Makcik Rehan menerima dongan hati terboka. Nak tempel kat blog pun bulih. Nak print pastu frame kat dinding bilik pun bulih. Tak gitu Makcik Rehan? Ha...inilah replika cucu pilihan atok ke-1...Tadaaa...




Apo lagi, mohlah kita serang beramai-ramai rumah Makcik Rehan di [SINI]

15 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

ok...dh pegi...ayat2 nye mmg sempoi habis...best2...hehehe

nelly berkata...

Dah tengok .
hehe ..
best2 .

teacher bonda berkata...

atok, cucu mmg soooooka sgt dgm kak MR. feveret nih tau.sbb dia la cucu terdetik nk bekecimpung jd blogger..:)

b a m b a m ' s berkata...

pilih waris ko tokkk..nak turunkan harto pusako..heheheh..

Jom baca: Jom singgah blog cik bambam! :)

ShaLLeyShaLina berkata...

hye atok...hehehehe ...lately busy le jugak tok...training...training...training. balik umah dah penat x sempat update blog..wah3....ni jgn lupo masuk kan den dalam list warisan harta pusako ni tok...kehkhekhek

sw33tdarling berkata...

nek vanggeee sebab menjadi kenalan makcik rehan ni jugookk...

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

wahh...macam best jer segmen atok nih

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Kan. Tak bosan baco

Suhami Ahmad berkata...

nelly : =P

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Hik hik...ramai peminat MR ropanya...

Suhami Ahmad berkata...

bambam's : Takdolah bam...atok nak menghargai cucu2 atok yo =)

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Insyaallah. Ado nanti tu. Atok musti list kan

Suhami Ahmad berkata...

sw33tdarling : Atok pun vangge..huhu

Suhami Ahmad berkata...

.::: Princess MOMOY :::. : InsyaAllah, atok akan buat pilihan seminggu sekali =)

makcik rehan KJB berkata...

saya baru perasan reviewni. hewhewhew tq atok :))

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih