Jumaat, 11 Mac 2011

Cucu pilihan atok ke - 4

Mat dan Mina , cucu pilihan minggu lepas. Klik link ini untuk kenali beliau
Ha, hari ni atok nak memperkenalkan pula cucu pilihan atok yang ke-4. Siapakah cucu atok yang bertuah pada minggu ini? Tanpa membazirkan masa moh kito skodeng siapa yang kena!!!!. Cucu pilihan atok ke-4 jatuh kepada...






SHALLEYSHALINA!!!


Blog Alina ni warna tema dia putih vs kelabu asap. Kalau nak tahu Alina ni satu jabatan ngan atok tapi berlainan cawangan. Alina bekerja di cawangan KL tapi berasal dari Sabah bah. Bermakna, Alina anak perantauan. Blognya banyak menceritakan kisah personalnya. Satu lagi keistimewaan Alina adalah, beliau seorang kaki futsal! Wah! sapo yang nak test track ngan dia, leh contact dia kat blog dia di [SINI]


Tahniah Alina. SO, terimalah replika dari atok ni.



16 ulasan:

faiz berkata...

semakin rmai cucu atok dah ni...pyh nak jago nnti..heheh

Novelgurl berkata...

Salam..waa..cucu pilihan atok y nie comel sngt2^^

hawiz berkata...

waah.....nak gak..hihi

teacher bonda berkata...

sonotkan ada ramai cucu cam atok...:)
tp pokai gak kalo time raya kan tok..:p

wanacesh berkata...

atok,,nak jugak replika cucu tu,,!!!
buatlah review psl nenek plk,,ha~~

watak kaku jadi bintang filem

KinosKoko berkata...

nak jadi cucu pilihan gak..

ShaLLeyShaLina berkata...

salam Atok...amboih...den cucu pilihan atok ke??timo kasih yo atok...hehehhe kombang hidung den 18 saat....dengan pantasnya merembat replika tersebut dan pacakkan ke dalam blog....hehehehhe

KUREKURE COMEL berkata...

tahniah ye cucu yg ke empat...
ehhh...kira jatuh sedaro la ni tok..kan.kan...hehehe...

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Atok dah siap2 buek list. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Hihi...kombang si Alina

Suhami Ahmad berkata...

hawiz : InsyaAllah, ada turn hawiz tu.huhu

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Time raya atok nyorok belakang pokok pisang

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : InsyaAllah...tolong ingatkan atok..hihi

Suhami Ahmad berkata...

KinosKoko : Alololo bucuk cucu den sorang ni. Nnt atok buek ek. 1 minggu sekali

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Nasib bek kombang idung 18 saat. Kalau 18 tahun, maun atok mengurut dado kojap

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Haah. Sedaro sepapat.

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih