Khamis, 10 Mac 2011

Tips untuk dapatkan BE

Tu dia. Tahun ni agak ketandusan BE sobab datu hapak pun tak dapek. Makanya atok mengambil tindakan segera. Korang tahu tak salah satu cara untuk dapatkan BE? Masuk pado laman nuffnang dan klik pada edit Blogger Bio. Blogger Bio tu kono perbaharui sekurang-kurangnya 2 minggu sekali. Kes macam atok ni 3 bulan sekali baru aku hapdet. 


Tapi cara ni kadang-kadang ikut nasib gak. Jumlah pelawat yang datang ke blog kita tak semestinya lebat asalkan maintain. Klu 100 orang sehari UV, so pastikan paling kurang 100 UV MESTI kena datang. Kebetulan, malam tadi atok hapdet blogger bio tu, tup tup pagi ni dah dapat 1 BE. Sokor alhamdulillah.


MAS MH Buddy SS
Cubalah k, update blogger bio tu dulu dan cuba kekalkan UV atleast 100 sehari. Tips lain atok update kendian.





16 ulasan:

Zulaikha Mohamad berkata...

thanks for the tip..

faiz berkata...

atok den dpt sekor gak lopeih hntr ticket...

wanacesh berkata...

atok,kter kn update tiap mnggu bloggerbio tp tarikh still same je bln 1 plk tu,,tensen je,,bru anta tiket td..

dhiera berkata...

bulan ni saya tak ada BE pun lagi~

Daniela berkata...

TA PENA DAPAT HUHUHU

Novelgurl berkata...

Salam..ouh tq tok..nk p cube nie..XD

Pirate berkata...

pirate pun dapat gak BE yg sama... tpx sedar bila masuk... tgk2 dah ada earning dah sket

Cik Rimau berkata...

cik rimau ade dpt be jgak.. tp maybe sbb uv cik rimau xmnntu stiap hari, iklan tu kjap2 kua, kjap2 x.. hahaha

Suhami Ahmad berkata...

Zulaikha Mohamad : Wekem ^_^

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ha, tahniah faiz!

Suhami Ahmad berkata...

wanacesh : Yo ko. Mungkin masalah sistem kot. Takpo, wanacesh tunggu dulu ek, dah hantar tiket kan

Suhami Ahmad berkata...

dhiera : InsyaAllah dhiera, ada nnt tu. Atok tahun ni, baru ni satu dapek

Suhami Ahmad berkata...

Daniela : Alo siannya. Xpa,Daniela kena maintain kan UV dulu ek. Atleast 100 sehari

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Ha cubolah Novelgurl . Mano tahu kok berkosan

Suhami Ahmad berkata...

Pirate : Wah, tahniah ek Pirate. Suka la tu. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Cik Rimau kena maintain UV. Rugi kalau ada BE tapi tak manfaatkan. Time ni nak pulun abis-abisan

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih