Jumaat, 10 Jun 2011

Cucu Pilihan Atok ke-16

Ezay Hadry cucu pilihan atok minggu lepas
Cucu Pilihan Atok ke-16 : ??

Tahniah kepado Ezay Hadry kerana merangkul status eksklusif cucu pilihan atok ke-15 pada minggu lopeh. Kita teruskan pencarian cucu yang berikutnya iaitu, cucu pilihan atok ke-16 pulak. Sekarang ni atok nak serahkan gelaran cucu pilihan atok ke-16 khas kepado....

Dulu, atok dah nak kasi crown status cucu pilihan atok ni kat Chii ni. Tapi maso tu kebetulan, dia punya header tengah main-main iklan BE. So, atok tangguhkan dulu sebab header tu terselindung. Kalau tak silap dulu header dia lain, ado gambar dinasor kan. Sekarang ni dah lain. 

Jom kito baca sikit profile empunya blog How's Life Bout~Anything related bout life story surrounding me ini.  Namo eh Chii @ Chium4risa dilahirkan pado 14 Jun tutttt.....Berasal dari Selangor dan masih single but not available. Tu dia, guys sorry. Hobi beliau pada masa lapang ialah tido, internet, posing2, menyanyi dan flirt. Eh kejap! Flirt ni bukan kentut ke? erk..Eh itu fart la tok....

Secara keseluruhannya blog Chii ni banyak menceritakan kisah yang berlaku di sekelilingnya. Dan kalau atok singgah blog Chii ni, perkara utama yang terbayang kat kepala atok adalah pasal rekrut wataniahnya. So, kalau sesiapa nak tahu apa itu wataniah? Siapa Chii? macam mana gaya chii terkentut kenyit mata...erk. Bolehlah singgah ke blog beliau. Dengan ini, atok dengan rasminya menghadiahkan replika cucu pilihan atok ke-16 khas untuk Chii...








Mari ramai-ramai singgah dan follow blog Chii di [SINI]

11 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

tahniah! cucu BARU lagi?? (",)

hawiz berkata...

bila la giliran hawiz

paish berkata...

wah, dh ramai cucu angkat atok ni..x sabar den nk tgg cucu no. 17 pulak!

puteraduyong berkata...

den menjongah atok kek sini...brapo limit cucu atok tu... unlimited ko?

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Haah, adik baru kamu...hihi

Suhami Ahmad berkata...

hawiz : Ada tu...tunggu ek...

Suhami Ahmad berkata...

paish : Sapo lah gak eh tu kan...hihi

Suhami Ahmad berkata...

puteraduyong : Himpiniti...xdo limit...

Mish Apple berkata...

haiishhh !! nak jugak jadik cucu atok !! atok kan hensem . . kacak . bergaye . .

p/s:saye la cucu kandong atok . .atok tak nak terime saye . k fine . saye tau saye tak layak. .

Suhami Ahmad berkata...

Mish Apple : Aloloooo.....jangan la cmtu...selalu2 jenguk atok, nanti atok jadikan cucu pilihan... =)

chii berkata...

yahuu..chii dpt atok baru..ehehe..wahh..pasni leh ar manja2 sket nagn atok kan kan..err..ke nnt nenek marah plak :p

uiks..header chii rasanya xde pun yg ada pic dinosour..tu page org len kot..pape pun..thanks tok utk penghargaan cucu pilihan yg ke 16 ni ye

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih