Khamis, 9 Jun 2011

Shahir AF8 dan Atok orang yang sama???

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,


AMARAN KERAS : Sebelum membaca entry ini, anda dinasihatkan membiarkan perut menghadamkan makanan tengah hari terlebih dahulu. Jika berdegil, anda mempunyai dua pilihan, samada pangkah blog ini ataupun sediakan plastik muntah di sebelah anda!

Ish, atok dah tak reti dok diam ni. Macam beruk kena belacan. Betul ke ni? Kenapa sekarang benda ni kecoh di dada-dada akhbar? Kenapa?? Dulu sejak Shahir bergelar juara AF8, atok ada jugak terdengar adik atok cakap yang rupa atok iras Shahir. Tapi dia tak cakap depan-depan haku lah. Dia bisik-bisik kat adik atok sorang lagi. Haish, atok dah tak reti duk diam time tu dah.

Now, isu seiras Shahir tu timbul lagi. Kali ni maklumat tu tersebar pulak ke blog, laman sosial dan mulut opismate sendirik! Atok tak tipu. Berikut merupakan mesej-mesej yang atok terima tak termasuk direct communication....~er...klu cu nak muntah, silakan eh sebab atok pun rasa kembang semacam je tekak ni.  +_+







Amacam? Kembang tak tekak ko??....Jap kejap, cu konal ko sapo Shahir tu? Hah...inilah Shahir...





Amacam wei? Cu percaya ke fitnah-fitnah tu? Cu nak tengok ke perbandingan iras antara atok ngan Shahir? Ok, sila tukar plastik muntah yang baru sekarang...








Korang dah ready??











Boto dah ready?














Hah ini dia!




Korang ni.....kot ye pun nak sindir atok, tapis-tapislah sikit kan.....Seddeh........

34 ulasan:

say to easy=) berkata...

atok wat plastic surgery eh smpai sume kata atok nie shahir..muskil nie

JARI YANG TERBARAI berkata...

syahir?

orang cakap muko den ado iras-iras jonhy depp

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

waaaahhhh!!!...tu diaaa!!...shahir laa pulak!..hihi

yunNs Chronicles berkata...

haha.. gle same mke atok ngn shahir.. ptt la rami dok puji.. ngee~

Tanpa Nama berkata...

5sains SMKseriperpatih sahir????? nak sainnnnnnnnnnnnnn,,,,,,,

teacher bonda berkata...

seiras dgn shahir time posing yg mana satutu agak2nya ye???
konpius sekejap..:)

jeely jelly berkata...

atok.. kalau betol2 lah muke atok cm syahir.. hahahaha... atok dah kawen belum ? HAHA !

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...rambut sama kot....hihihi

Fina Fento berkata...

lepas saya stalk fb atuk, maka sukacita saya katakan disini,

iye, ada sedikit persamaan.

#beranimati mengaku stalk fb orang ngehehe.

Azham Vosovic berkata...

ELeh atok ni merendah diri plak...hehhehe,

blog-tips-kurus berkata...

kalau dah jadi public figure, macam tu laaa...
*atok aku iras artis? tak bangga pon! kalau iras tokoh2 ulama/pemimpin yang disegani ke,... ehem! (>.<)

Mohamadazhan hjDesa berkata...

letak sekali pic atok...haha.tapi memang ada persamaan...dari hari tu lagi saya perasan.hehe

liyana berkata...

aah,,adela..

faiz berkata...

hehhe...ade skit la tu atok...mane ade sindir..

Zie berkata...

atok weiiiiiiiii

pada saya shahir tak hensem pun.

chemay berkata...

errrrrr..
atok lagi hensem lah dari shahir
hehe

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

Atok kacak juga ya!

Suhami Ahmad berkata...

say to easy=) : Ish, mana ada plastic surgery. Atok cucuk vitamin je. Erk

Suhami Ahmad berkata...

JARI YANG TERBARAI: Sapo johny tu?

Suhami Ahmad berkata...

MISS QASEH SAIFUDIN : Nasib baik tak shakir....err...shakir tu sapo

Suhami Ahmad berkata...

yunNs Chronicles : Atok rasa tak sama langsung

Suhami Ahmad berkata...

5sains SMKseriperpatih : Nanti reunion leh sainnnnn ek

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Err.....yang tengah main laptop tu kot atok raso

Suhami Ahmad berkata...

jeely jelly : Atok dudo. erk

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Rambut atok kembang macam uncle allycat. Mustahil sama

Suhami Ahmad berkata...

Fina Fento : Oooo stalk atok punya fb ek....jap, stalk to hapo +_+

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Atok memang rendah pun. wink wink

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Pedddihhh...huhu

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Ye ke ni...sindir atok ek....hihi

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Apa yang ado

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ye ke ni...ha..nanti atok nak belanja faiz mcd lah...erk

Suhami Ahmad berkata...

Zie : Kalau cmtu atok pun tak hensem lah ek (mengambil statement atok iras shahir)

Suhami Ahmad berkata...

chemay : Pengsan...

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Aik baru tahu ka?


larekkkkkkkkkk