Jumaat, 3 Jun 2011

Cucu Pilihan Atok ke-15

Nonor cucu pilihan atok minggu lepas
Cucu Pilihan Atok ke-15 : ??

Tahniah kepada Nonor kerana merangkul gelaran cucu pilihan atok ke-14 pada minggu lepas. Perhatian! Blog asal Nonor yang terdahulu sudah boleh berfungsi. Sila layari blog asalnya di [SINI]. Ok, kita teruskan pencarian cucu pilihan seterusnya iaitu Cucu Pilihan Atok ke-15.  Gelaran tersebut telah dianugerahkan khas kepada...

Blog yang ada header cartoon Tanzamania ni kepunyaan Ezay Hadry. Ezay berasal dari Kuala Terengganu dan seorang pelajar dalam bidang kejuruteraan. Gemar menyertai kontest pelik, menonton movie, travelling and facebooking. Sapa nak booking, cepat inform atok. Erk. Trademark blog ini adalah "Watering Thoughts".  Warna latar blog ini adalah biru air laut dan warna papan utama adalah warna macam Tanzamania tu, coklat!

Dari segi pengamatan atok, Ezay Hadry banyak membuat entry berkisar kisah peribadinya. Dah nama pun student, opkos lah cerita sebagai student life kan. Entry nya kebanyakan short but sweet 17. Tu dia. Ada juga beliau berkongsi kejayaan menyertai sesuatu contest. Memang banyak contest yang beliau sertai dan kebanyakannya membawa tuah! Selain itu, blog ini juga banyak memreview (bahasa apo tu?) tentang filem-filem sedang hangat di pawagam sekarang. Dah nama pun kaki wayang kan. So, atok tabik spring kat Ezay Hadry ni.

Sebagai menghargai Ezay Hadry ni yang telah rasmi menjadi cucu atok, dengan ini atok ingin menganugerahkan replika emas Cucu Pilihan Atok ke-15 kepada Ezay Hadry. Sila tepuk tangan sampai lebam tangan tu!





Mari kita pakat ramai-ramai kasi terjah blog Ezay Hadry di [SINI]!!

16 ulasan:

hawiz berkata...

biler hawiz nk jd cucu atok??...

paish berkata...

yeay! tepuk tgn! tepuk tgn!

Novelgurl berkata...

woaw..banyk dh cucu atok..gigih atok nie..hak2

faiz berkata...

jom terjah ramai2..

Aziela berkata...

welkam...welkam....makin bertambah cucu atok...

Shahrul Izwan berkata...

huhuhu..
nak jadi cucu cicit pilihan atok jugak! eheee! :P

Ezay Hadry berkata...

thanks atok...jadi cucu pilihan ke 15..ramai doh cucu atuk..haha

blog-tips-kurus berkata...

sedang berkenalan dengan 'adik' baru. subur betul atok mudo ni! (",)

Suhami Ahmad berkata...

hawiz : Tak lama lagi turn hawiz eh... =)

Suhami Ahmad berkata...

paish : Huhu...meh tepuk tangan untuk cucu pilihan ni..

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : Hihi...sebagai menghargai korang kunjungi atok =)

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Moh!

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Ha, setiap minggu ado >_<

Suhami Ahmad berkata...

Shahrul Izwan : Ha, insyaAllah nanti sampai turn Shahrul Izwan

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry : Huhu...tahniah! n mokasih selalu singgah umah buruk atok ni

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : HIhi...tersipu malu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih