Jumaat, 3 Jun 2011

i-City ; City of digital lights

Assalammualaikum dan salam sejahtera...

Sob...sob....haih, apo ko hal ekau ni tok harimau?? Meroyan? Bukan apo, inilah percutian bajet atok yang terakhir. Sabtu aritu shooting di Melakau, Ahad di Putrajayau dan akhir sekali Isnin di Shah Alau...erk.  Di Shah Alam ni ingatkan nak p tengok mentor akhir tapi sure ramai orang kan. So, atok bermentor je kat kedai makan Cik Milah sambil makan mee bandung. Lepas je candle light dinner tu, atok dan 2 orang kawan lagi terus bergegas ke i-city. Nak masuk kena caj parking soploh hengget.

Sebenarnya atok gerak ke Shah Alam tu Ahad malam Isnin. Tapi Isnin sampai tengah hari je then balik Somban after temankan kawan dapatkan dslr d5100 dio. Ha, tak mau citer panjang-panjang. Buat membazir air liur je kan. Korang layan je gambar-gambar tak senonoh dari atok ni. 

Amaran keras : Atok hanya dress up sedemikian untuk tempoh 3 hari sajok. Hari-hari biasa atok kembali ke atok yang biasa. Atok yang sopan, baik, skema, rambut sikat tepi, spek mata bingkai hitam, berkopiah, berjubah, pakai gigi palsu, baju seterika tajam sampai boleh potong bawang. Ok, merapu sudah aku lama-lama. Hah layan!

Hah, macam biasolah. Starting mesti muka haku. Haku kan bekas model spender...  +_+

Bajet sweet 71. Agak-agak korang nak tembak tak gigi jarang budak ni pakai senapang raifal M16?!





Omg! Sejak bersara dalam bidang peragaan baju bundle ni, atok makin gemok!






Ni kat Jonker Walk....Eh jap......Jonker Walk bukan kat Melakau ke tok harimau?






Cun tak?? Tapi gelap sket....Err tapi kalau ko letak sportlight, mana nak nampak lampu2 lip lap tu tok oiii





Sapa mau? selonggok 8 hengget!






Cantik tak.......kete Honda Civic tu? Erk!




Ini Lorong Haji Taib





Ni customer Lorong Haji Taib........1, 2 atok larekkkkk 350km sejammmmm!!





Coba perhatikan abang sebelah kiri baris belakang. Mesti dia tengah menganjing aku sebab tiber2 snap pic famili dia kan





Ini anak ikan. Cepat-cepat sapa nak berkenalan sila hantar sms -Nama- Jarak -diameter lobang hidung- dan hantar ke 99999





Akak sweet 17 ni suruh korang yang berminat hantar pinangan sabtu ni jugak! Ahad nikah!!!






Ini alien dari planet Jupiter yang sanggup turun ke bumi bagi memeriahkan majlis

So amacam? Best tak? Walaupun atok tak berkemampuan nak bercuti ke luar negeri seperti Eropah, Korea malah ke Thailand sekalipun, tapi masih lagi ado tempat menarik kat Malaysia ni. Lepas ni, kalau ada program percutian bajet edisi atok, atok sharing ngan korang lagi eh....TAMAT.....

25 ulasan:

LUTFI SYAFIQ berkata...

best2!

faiz berkata...

semenjak ada dslr ni rajin berjalan atok ni..

IMANSHAH berkata...

atok ni dah tua banyak lah g masjid

syrupmasin berkata...

wuahahah..selonggok 8 hinggit..

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Yg gmbar pki sweater tu tmpat tu ada salji ke tuk..kt mana tu?

Tanpa Nama berkata...

5sainsSMKseriperpatih > cantekkk

Mohamadazhan hjDesa berkata...

saya tak pernah pergi sana lagi...huhu ketinggalan betul...


Perbahasan Puasa Bulan Rejab | Amalan Doa Bulan Rejab

Park Min Rin berkata...

wah dah maju ye i-city

JARI TERBARAI berkata...

fuh!!! ado gayo model korea laaa hahaha

blog-tips-kurus berkata...

Merujuk kepada En Imansyah,
'tak baik cakap macam tu kepada orang tua mcm ATOK. taula awak ni berIman..' hehe! (^.^)
*bagi can la atok nak ENJOY!! huh!

Ezay Hadry berkata...

atok g tak ajak..hehe best2 i city

liyana berkata...

best2

chii berkata...

ni yg tetiba rasa nk g mlm ni gak..

Suhami Ahmad berkata...

LUTFI SYAFIQ : Best. Atok pergi tu kali pertama

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Ala faiz, 3 hari ni je atok berjalan sakan...huhu

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Ketepek! (kena batang hidung)

Suhami Ahmad berkata...

syrupmasin : Amacam? Mau?

Suhami Ahmad berkata...

CT NoArIzAh ArIs : Ada kat i-city tu. Kat tingkat bawah. Tapi atok tak masuk pun

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan hjDesa : Psttt...atok pun 1st time p tau! hihi

Suhami Ahmad berkata...

Park Min Rin : Kawan atok pun ckp cmtu. Dah banyak pokok2 cahaya tu

Suhami Ahmad berkata...

JARI TERBARAI : Sapo? Atok ko? Ish...malu lah hai.... >_<

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Betul3x...kiter enjoy (gaya nora danish)

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry : Nanti atok p lagi , kita g sama2 eh =)

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Hihi

Suhami Ahmad berkata...

chii : Apa tunggu lagi chii...bersiaplah...kih kih