Ahad, 31 Julai 2011

Contest Kutuk Blog Atok

ENTRY INI AKAN BERADA DI TAHTA TERATAS SEHINGGA 31 JULAI 2011. SILA LIHAT DI BAWAH UNTUK ENTRY TERBARU  =)






Tu dia tuan puan sekalian. Dia dah mai dah. Aku dah pandai buat contest bagai dah..... Abess la ngko pasni. Sempena percutian atok ke Cameron Highland tempoh hari, atok ada juga belikan sebenier lebih. Dari dulu lagi atok nak buat contest masa bercuti di Melaka haritu tapi tak sempat nak beli. Nah, sekarang ni atok nak buek contest pulak. Kau ado? *Matiler riak!


Contest atok ni sonang yo. Tak perlu kusutkan kepala.  Dah bersedio sumo? Hah, layan.....
Kutuklah blog atok untuk penambahbaikan masa akan datang. [1kutukan paling kreatif n logik sajok]

Itu sajok. Tak payah nak folow bagai. Kalau ekau suko, baru folow. Tak suko, tak payah folow. Haaa garang tak aku? garang tak?? Tak perlu panjang lebar. Simple but sweet. Macam biaso buat entry kutukan kat blog memasing, dan link kan kat ruangan komen sini, senang atok nak terjah. Itu sajo yo!

3 Hadiah menarik menanti 3 yang bertuah ialah (menarik ker?)
1. Keychain buah strawberry
2. Keychain pensel kayu
3. F. Magnet strawberry


Berdiri Dari Kiri : keychain strawberry, F. Magnet, keychain pensel


Pemenang dipilih berdasarkan komen paling logik. Atok akan  senarai pendekkan dalam top 10, dan undian orang ramai akan dibuka kelak. Atok punya kedai tutup hujung bulan ni, bley?? Ok, tarikh tutup pado 31 Julai 2011...    Gud luck!   >_<

Psstt....ado saguhati jugak. 
1. Sesiapa yang dapat menjadi referer paling banyak, akan dapat keychain pensel kayu jugak. Pandai-pandailah nak promosi contest ni cmno yo.
2. Atok akan buat satu cabutan bertuah antara semua peserta. Hadiah eh, strawberry keychain tu. Gud luck....Ok papaiiii sumer!!

er....ko sambutan menyodih an bawah 10, tepakso lah atok gulung tukar yo...chau chin cauuuuu......wasalam..

38 ulasan:

liyana berkata...

lambt agi tarikh tutup yer tok
insyaAllah will join..^_^

Zuha berkata...

macam best je contest nih...

nnti nk cube try la... :)

JARI YANG TERBARAI berkata...

siap la ekau den kutuk, sediakan tisu banyak2

sahromnasrudin berkata...

kne buat entri khas ke atuk???

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

wwaahhh!!...ade fm jgak neh?..haha..kita tukar je laa atok..xmo laa kutuk2 neh!..hihi
~i knw u knw wat i mean rite?..=P~

faiz berkata...

ni btol2 nak kutuk ke ape..kang takut atok xnk dtg blog den lagi lopeih kutuk kaw2 nnti..hehe

M.E Z.A.F.I.R.A.H berkata...

mane shoutbox atok??? zaa xnampak pon...hihi BW kat sini

Hans berkata...

nih kang kalau kutuk nanti atok marah ke merajuk ke sentap plak
camner?

Azham Vosovic berkata...

Insyaallah sy join, kalau blog sendiri pon x terabai hehehe

hawiz berkata...

wahh............

B.O.B.A berkata...

nenek tak puas ati ngan atok... kenapa tak pernah jenguk nenek... atok kejam. zalim. jadikan nenek no 20 .... mana janji setia atok... kata buat blog sama sama tuk kita bersembang dan bercinta jika berjauhan.. mana janjimu.. arghhh. tok bullshit

Rtp Farra Arisha berkata...

atok tak boleh bagi free je ke keychain tuh kat arisha? hahaha.

Zie berkata...

atok mmg nak dtg kutuk ni....hadiah yg disediakan langsung tak bes...bagilah hadiah sebuah rumah banglo ker,sebiji keter ker atau sekurang2nya penginapan tak balik2 ke pulau jerjak ker...ni tak emmmmmm

Far8 budak baik berkata...

atok insyaAllah aku join nnti

hawiz berkata...

insyaALLAH..LMBT LG TUTUP TU..YEAYYY..

rasta berkata...

salam ..
em...kalau saya nk join leh tak...
tapi saya blogger baru lagi....

chii berkata...

chii xmo kutuk..tp nak keychain yg buat starberi tgh2 tu mcm menarik di ati la..kalo kenyit2 mata pun x leh gak ke tok :p

ShaLLeyShaLina berkata...

errkkkk sogan den nao kutuk2 neyh..hehehhe atokkkk masih berado kek MDI ko??

Phat berkata...

pueh den belek2 blog atok..gaso eh x do bondo den nak kutuk camno tu..?camno den nk join contest ni agak eh..

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/07/ww-wordless-wednesday-4.html

~min~ berkata...

insyallah akan join..,tapi atuk jangan marah ye kalau kutukan agak pedas...hehe,.,.

Diyanah Rodzi berkata...

Wahhh ! Ni yang eden nak kutok ekau bebyk nih. hihi

Nor-Fakhry-Norzilan berkata...

Tak pandai sgt kutok org ni , haha =P
Join .

http://nor-fakhry-norzilan.blogspot.com/2011/07/kutuk-blog-anak-negori.html

baby berkata...

atokk!!!
cucu jo00iin ye...huhu..ekau tgk sini la yo..bgtau kalau ado salah nyo~

http://nonasani.blogspot.com/2011/07/contest-kutuk-blog-atok.html

Mohamadazhan.com berkata...

http://www.mohamadazhan.com/2011/07/jom-terjah-atok-contest-kutuk-blog-atok.html

blog-tips-kurus berkata...

bagila stoberi fresh dari ladang nuuuuuuuuu...!

rasta berkata...

pergh......................sedao mato memandang ...eden ni ha..

Zul Fattah berkata...

wah..atok..buke main loni...?maju doh..follow r atok..

paish berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
paish berkata...

ni cubaan atok utk mengumpul pahalo lobih ko apo..ahaks!

http://paishblog.blogspot.com/2011/07/contest-kutuk-blog-atok.html

Zie berkata...

atok saya dah join...tengok sini

http://blogkakzie.blogspot.com/

tq

umie mia berkata...

sey join tok

http://ummiedamia.blogspot.com/2011/07/contest-kutuk-blog-atok.html

Aziela berkata...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2011/07/blog-atok-kena-kutuk.html

Atok..kok baco entry den nie , jangan nangih yoo...

KuNanGKuNanG berkata...

atok..sy join...

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/07/contest-kutuk-blog-atok.html

raingers berkata...

contest atok sempoi lah..tapi x dosa ke cucu2 kutuk atok???haha

NesZh berkata...

okla hadiah yg comel tuh...tp xbrani nk kutok, stiap owg de care dye...=P

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/contest-kutuk-blog-atok.html

Mutiara Bernilai berkata...

wahh,,,dah pandai wat contest :)

Novelgurl berkata...

Ala tok..nak kutuk tp x smpt la...huhhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih