Jumaat, 29 Julai 2011

888

Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Alhamdulillah, hari ini blog Apo2 Yolah telah mencecah pengikut seramai 888 orang. Sodar tak sodar dah setahun setengah atok berblog. Walaupun ado sesetengah blog orang tu ada pengikut sampai 88888 (eh ado ko?), pun tak kecoh, tapi atok yang baru 888 ni pun dah kecoh. 

Ye! Memang atok kecoh. Sobab eh, korang yang 888 nilah memberikan semangat untuk atok berblog setiap hari. Kalau takdo mood nak mengarang tu, bilo mato atok terjeling kat bahagian "cucu-cucu atok" tu, terus semangat tu datang. Itu tak termasuk jumlah silent reader lagi tu. Alhamdulillah, purata sehari ado lah dalam 150 yang singgah baco blog buruk atok ni.  Atok sodar ado yang cecah berlapan belas ratus ribu singgah baca sehari blog dio. Kau mampu? Atok tak mampu buek maso sekarang.

Kalau maso mulo-mulo dulu, nak cecah 10 orang sehari singgah baca, pun payah. Sekarang ni sumo dah berubah. Tapi atok masih baru lagi dalam industri ni. Err..industri ke nyah? Atok percayo, selagi mano kita berusaha dan teruskan perjuangan, pasti kito akan berjayo! Chaiyok2! Tahniah sumo cucu atok 888!!! I love u lah!





Pesan atok : Ini entry "diari atok" terakhir sebelum kita semua menyambut bulan Ramadhan. Selamat menjalani ibadah berpuasa!

18 ulasan:

faiz berkata...

atok follower atok bagai langit dengan bumi dgn follower den..

umie mia berkata...

tahniah2.. selamat menyambut ramadhan ^_^

Aziela berkata...

tahniah atok...bilolah den nak jadi cam atok ni kan... mau sampai den dh jadik nenek kot...Na'uzubillah...

Azham Vosovic berkata...

Amboi..."industri"...Kelas atok ni hehe.... tahniah...saya masih lagi di tahap beginner...

blog-tips-kurus berkata...

salam Ramadan buat embah mudaku.. jgn lupa kirim kad raya & $$ raya ye? tq!! :-)

*cantik nombor itu..

ORLANDO AHMAD berkata...

hai sayang...

~SaL IjOu~ berkata...

majulah atok utk blog..hoyeh!

Mohamadazhan.com berkata...

teruskan atok =)

selamat berpuasa buat atok =)

Novelgurl berkata...

Waalaikumussalam
waaa..tahniah tok..dh 889 tuh ^^

Marhaban ya ramadhan !

Suhami Ahmad berkata...

faiz : InsyaALlah, satu hari nanti faiz lagi hebat dari atok

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Selamat menyambut ramadan jugak umie

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Hihi..tak po kak aziela. Yang penting ramai orang masuk blog kita kan.

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Harus industri. Hahaha

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Meh kasi alamat =)

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : Hi awak... +_+

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Oiyeh...mekassey...

Suhami Ahmad berkata...

Mohamadazhan.com : Terima kasih. Selamat berposa gak untuk Mohamadazhan.com

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : terima kasih NG....ah lan wasah lan ramadan...

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih