Jumaat, 29 Julai 2011

Cucu pilihan atok ke - 22

Wanacesh : Cucu Pilihan Atok ke-21
Cucu Pilihan Atok Recap 1-10
Cucu Pilihan Atok ke-22??

Assalammualaikum. Tahniah kepado cucu atok wanacesh kerana berjaya merangkul gelaran cucu pilihan atok ke-21 pada minggu lepas. Baiklah, kali ini kita teruskan pada cucu pilihan atok ke-22. Cucu kali ni dah lama mintak atok pilih dia jadi cucu pilihan. Cuma atok kena ikut list. Akhirnya tibalah giliran cucu ini. Tanpa buang masa atok nak umumkan Cucu Pilihan Atok ke-22 pada minggu ini ialah ;




Azham ni bakal menjadi seorang guru bahasa inggeris, insyaAllah. Berzodiak sagitarus dan sekarang tinggal di Lembah Pantai. Sekarang masih belajar di Institut Pendidikan Guru Malaysia, Kampus Bahasa Antarabangsa,  dalam kos B.Ed TESL twinning program with UPM. Baru saja berumur 19 tahun. 

Hampir 95% entry di dalam blog Azham ditulis dalam bahasa inggeris. Kau jangan risau, bahasa inggerisnya amat simple dan mudah difahami oleh mereka yang tak berapa cerdik macam atok ni. Gaya bahasa yang sempoi tapi kadang-kadang ada perkataan baru yang atok pelajari bila layari blog Azham ni sekaligus memperkayakan bahasa kelapan atok, bahasa inggeris. Atok tahu 8 bahasa tau, kau ado??

Pengisian blog Azham ni kebanyakannya berkisarkan tentang kisah peribadinya. Menariknya setiap entry mesti ada gambar yang boleh gerak-gerak tu. Kreatip! Kadang-kadang atok tanya dia cmna dia buat gambar gerak-gerak tu. Kalau korang nak tahu camna dia buat, p lah blog si Azham ni dan tanya sendirik. Bley?

Baiklah, dengan rasa bangganya atok ingin menganugerahkan status eksklusif cucu pilihan atok ke-22 ini khas untuk Azham Vosovic!!! terimalah............






Moh ramai-ramai kita singgah dan follow Azham Vosovic di [SINI]

8 ulasan:

Far8 budak baik berkata...

atokkkk
aku nk jugakkk...
hahahahaha
seyes bz sikit
maaf tak selalu
dtg blog atokk
=)

umie mia berkata...

wahhh dah ramai cucu atok haaaa dah siapkan ke duit raya tuk cucu2 tu hihihi atok, cantik no follower 888 ^_^

Ezay Hadry berkata...

tahniah cucu ke 22..wah bertambah la cucu atik..kazen la ni kire ek?? haha

Azham Vosovic berkata...

Atok: nak nangis saya baca entry ni. Alhamdulillah, dapat juga menjadi seorang cucu kepada atok. So lepas ni bolehlah saya mulakan tuntutan harta dalam "KELUARGA KITA" ni. Disebabkan atok ada byk cucu, dan saya cucu yang terbaharu jadi atok kena wariskan jari hantu tu kepada saya hahaha...

Thanks Atok for listing me as one of your grandchildren. Serious terharu, nak cium tangan atok mcm dlm drama hari raya tu hahaha... Saya berjanji akan menjadi cucu yang terbaik hehehe...

Suhami Ahmad berkata...

Far8 budak baik : haa..kalau nak, kono lah selalu singgah jenguk atok..hihi

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Abes la pokai atok pasni

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry : haah....kazen dua papat...erk

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : tahniah Azham. N terima kasih jugak sebab selalu jengok atok...ni sebagai balasan yang tak setimpal pun dengan pengorbanan Azham singgah sini =)