Jumaat, 22 Julai 2011

Cucu pilihan atok ke - 21

Nenek cucu pilihan atok minggu lepas
Cucu Pilihan Atok Recap 1-10
Cucu Pilihan Atok ke-21 ???


Tahniah kepado B.O.B.A aka Nenek kerana berjaya merangkul anugerah cucu pilihan atok ke-20 pada minggu lepas. Nenek seorang yang sempoi namun berjaya meletakkan setiap entrynya pada satu titik paling bermakna. Santai tapi berisi. Baiklah, kita teruskan pencarian cucu pilihan atok yang berikutnya. Cucu Pilihan Atok ke-21 dianugerahkan kepado....Somelnya dinasor tu...Ok2, kita tumpukan pada empunya blog A Shoulder to Me to Cry on ni....Nama pemes empunya blog ini ialah Wanacesh, berzodiak Pisces. Berasal dari Kuala Terengganu. Slow minded, work hard, congek, brave, independent, kelam kabut, crazy reader dan dia kahwin muda! Huhu...atok copy paste dari profil dia. Mula berblog sejak April 2010.

Tema utama blog ini kaler hijau tua. Ada light-light kaler hijau pucuk pisang. Yang paling atok geram melihat kecomelan dinasour itu. Pengisian blog ini sangat best. Apa yang atok perhatikan, wanacesh banyak mengupas isu semasa seperti perhimpunan bersih tempohari. Tak ketinggalan isu Palestin yang semakin kita lupakan. Dan tak terkecuali kisah peribadi beliau untuk dikongsi bersama pembaca.

Dengan rendah dirinya, kami dari kakitangan Apo2 Yolah ingin menganugerahkan status eksklusif Cucu Pilihan Atok ke-21 kepada Wanacesh!!!


Moh ramai-ramai kita terjah dan jadi pengikut Wanacesh di [SINI]

Pesan atok : Copek2.....dah ramai joint contest atok nih....sebelum tarikh totop ujung bulan 7 nih, baik kau joint dengan klik di [SINI]

6 ulasan:

sahromnasrudin berkata...

tahniah!!! kato atok dgn cucu kan..murah rezeki atok...

IMANSHAH berkata...

wah ramai cucu kau

Atiqah Wadiah berkata...

atokkk....

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Amin...hihi

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Masih menambah laie tu

Suhami Ahmad berkata...

Atiqah Wadiah : Iyoooo...huhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih