Khamis, 28 Julai 2011

Demi Masa Sesungguhnya Manusia Kerugian

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


"Demi Masa! Sesungguhnya manusia itu di dalam kerugian. Kecuali mereka yang beriman, beramal soleh dan berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan kesabaran." (Al 'Asr 103: 1-3)

Ya! Atok dapat rasakan dari dalam lubuk hati atok nih! Atok sedang dilanda virus kesibukan melampau. Virus di mana atok hanya dapat tido 5 jam sehari, u'uk 10 saat, makan 5 minit! Minggu ni atok kena siapkan kerja editing untuk majlis perkahwinan kat Dioh tu. Alhamdulillah, malam tadi siap dicetak! Cantikkkkkkk....Minggu ni nak pass kat serantin.

Minggu ini jugak atok sibuk mengalahkan Presiden Kenya. Balik dari kojo, tanpa buka baju dan seluar atok terus mengadap laptop. Kerja untuk mereka cipta biz card pulak. Pastu agak-agak wayar otak medula oblogata nak putus tu, teruskan lagi kerja membina laman rasmi blog fotografi D'Lensa Abadi. Pastu agak-agak saraf tunjang rasa nak terbelit-belit tu, atok kena buat pulak group bisnes kat pesbok. Adeh! Sokor....semuanya dah selesai malam tadi! Tinggal nak mekap sikit kasik cun. Malam nanti sambung.

Sabtu nih nak jumpa kawan atok merangkap wedding planner pasal projek raya nih plak. Sapa nak shoot potrait raya famili, meh pm atok k! Kau nak album potrait besar peti ais umah kau pun hade. Spesel diskaun 100%!...................er......aku tarik balik diskaun 100% tu!!!.....larekkkkkkkkkkkkkkk 280km sejammmm!!



Singgah jemput ke blog rasmi fotografi dilensa di www.lensaabadi.blogspot.com , dan like facebook D'Lensa Abadi 

16 ulasan:

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

diskaun 100%?..xyh tunggu potrait raya tok..skunk ni pon bole!..haha..=) <3

umie mia berkata...

cayala tok.. teruskan usaha gigih atok tu..

faiz berkata...

atok bakpo kuat bonar lagu dekat blog lensaabadi ni...nasib xde org kat sini atok..atok makin maju atok...gud luck

sahromnasrudin berkata...

nnti wa promote kat member wa

IMANSHAH berkata...

wah projek juta2 an nampak..kuikui

Ezay Hadry berkata...

alaa ingat betul spesel diskaun tu.baru je nak col..ekekeke
rehat jugak tok..cucu ni bimbang

blog-tips-kurus berkata...

tok,
masuk buku 555 dulu-booking kduri Phg thn dpn. majlis bersunat amik tak? lalalala..

chii berkata...

tdo 5 jam?? ok la tu tok..

pstt..tok tok..utk cucu kesayangan2 atok..leh dpt special price kan...*blink blink :p

Suhami Ahmad berkata...

RATU QASEH SAIFUDIN : Aiyooo...gulung tikarlah atok camni

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Terima kasih umie =)

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Eh kuek na ko?? huhu...thanks faiz...amin ya robbal alamin...

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Terima kasih sahromnasrudin... =)

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Alhamdulillah...rezeki mak ayah atok =)

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry : Time kasih Ezay Hadry ...atok akan jaga kesihatan

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Majlis bersunat pun atok hamek...khas untuk cucu2 atok...hihi

Suhami Ahmad berkata...

chii : Boleh punya...nanti kalau nak, hello2 atok ek... =)