Jumaat, 5 Ogos 2011

Cucu pilihan atok ke - 23

Azham Vosovic ; Cucu Pilihan Atok ke-22
Assalammualaikum. Tahniah diucapkan kepado cucu pilihan atok pado minggu lepas, Azham Vosovic. Kali ini atok ingin memperkenalkan cucu pilihan atok yang seterusnya. Cucu Pilihan Atok yang ke-23 pada minggu ini telah di sandang oleh...

Blog yang mempunyai tema bunga ini kepunyaan Kak Zie, yang berasal dari Muar dan kini menetap di Putrajaya. Mula berblogging sejak Mac 2011 namun pernah mempunyai blog lain sebelum itu sebelum di hacked. Blog Kak Zie sangat simple dan tidak sarat dengan widget mengarut sekaligus meringanan loading.

Isi kandungan blognya banyak berkisar tentang perihal seharian untuk dikongsi dengan sahabat blogger yang lain. Beliau juga merupakan finalist contest kutuk blog atok (pstt..peserta akhir lain yang tak anta lagi alamat, sila anta via email kat suham_mie@yahoo.com, atok nak pos kad rayo). Blog Kak Zie juga ada menyelitkan entry tentang ilmu-ilmu yang boleh diamalkan seperti kebaikan dan syafaat di bulan ramadan, bahaya coca-cola, khasiat-khasiat herba dan sebagainya.

Dengan itu, kakitangan Apo2 Yolah dengan rasa rendah dirinya ingin menganugerahkan status Cucu Pilihan Atok -23 ini khas kepada Kak Zie's Blog. Terimalah...






Tunggu apa lagi, mai lah skodeng blog Kak Zie di [SINI]

12 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

fuyyoooooohhh!!
udah 23 yek? cucu #22=dak Azham tu mcm biasa nmpk je. skrg nak jengok K.Zie :-)

sahromnasrudin berkata...

truk atuk nak bagi duit raya tahun nie huhuhuhhhh

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

kumpul kn cucucucu semua masa raya nnti!..kompom meriah!..
~duet raya jgn lupa taw atok..=)<3~

Azham Vosovic berkata...

Akak blog-tips-kurus: hahah, mmg la biasa nampak...saya ni penyanyi 60-an dulu hahaha

Atok: yea, atok beranak cucu lagi... so sy dpt sepupu blogger lagi...

chii berkata...

selamat kenal2 wat cucu baru atok..adeih,,..da makin ketinggalan chii dibuatnya nih

Ezay Hadry berkata...

yay..dapat sepupu lagi..baru2 ni dah berkenalan ngan sepupu Azham Vosovic ni kat blog atok..meriah2..kalau wat reunion mesti ramai ni..atok kene open table..hahaha

terjah blog tu

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Psttt...dia tu pemes!

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Atok siap2 menyorok raya nih

Suhami Ahmad berkata...

RATU QASEH SAIFUDIN : Hah, kena beratur

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Kan atok dah bilang. Cucu atok ni pemes. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

chii : Hihi :P

Suhami Ahmad berkata...

Ezay Hadry ; Ha jemput singgah...Adeh, kompem jadik muflis raya nanti

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih