Sabtu, 29 Oktober 2011

Fakta Menarik

Manusia boleh hidup selama 11 hari tanpa air.





Deria rasa kupu-kupu terletak di kakinya.




Dry ice tidak meleleh, tetapi meruap.




Tapak sulaiman tidak mempunyai otak. Sebab tu dalam citer Spongebob, Patrik seorang yang sengal.




Setiap manusia mempunyai telinga yang berbeza-beza

22 ulasan:

zoe berkata...

owhh dan telinga saya plak unik.. hehehe

cik RaRa berkata...

wahhh . patutlah patrik bongok jeh kan . baru tahu . sedihh . haha ^^

iKhRam berkata...

oo.. patut la patrik tu cam....
apapun suka perihal telinga tu..

faiz berkata...

mmg hebat ciptaan Allah..telinga pon bley berbeza-beza..

::budak:: berkata...

sian patrick jd bahan..hehe..

nelly berkata...

fakta ke ni ? baru tau !

say to easy=) berkata...

bab telinga tu mmg tepat!

Ali Kanchan aka Pirate berkata...

oooo br tau...

teacher bonda berkata...

sian kt patrick kn....hehheeh

little daisy berkata...

owh... maybe sebab tu kaki tapak sulaiman ni boleh di potong-potong kot. dia tak der otak utk process kesakitan tuh?!

ker dia memang takde reseptor rase? hehehe bnyk plak kemusykilan ni.

Azham Vosovic berkata...

patutlah Patrick tu macam tu hehehe

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Suma telinga memasing unik =)

Suhami Ahmad berkata...

cik RaRa : Bongok tapi somel. Sedeyh

Suhami Ahmad berkata...

iKhRam : Ha, patrik macam apo? Baik cakap cepat!

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Sama macam cap jari manusia gak

Suhami Ahmad berkata...

::budak::Hihi, atok tak cakap. Abang gugel yang cakap. HIhi

Suhami Ahmad berkata...

nelly : fakta ler ni.

Suhami Ahmad berkata...

say to easy=) : Kan. Design berbeza-beza

Suhami Ahmad berkata...

Ali Kanchan aka Pirate : Tahu apo?

Suhami Ahmad berkata...

teacher bonda : Hihi, tapi Patrik mantain comel

Suhami Ahmad berkata...

little daisy : Yang pertamo tu atok rasa ado bonarnya. dio tak sakit dipotong2 sobab xdo otak

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Hihi :P

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih