Jumaat, 21 Oktober 2011

Cucu pilihan atok ke - 26

Rome ; Cucu Pilihan Atok yang ke-25
                                                                                                                                                 

Cucu Pilihan Atok Recap 1-10
Cucu Pilihan Atok Recap 11-20

Cucu Pilihan kembali lagi setolah hampir dua bulan dibekukan. Ko ingat pengambilan kakitangan awam je dibekukan? Opss. Tahniah diucapkan kepado cucu atok yang ke-25 pada minggu sebelum ini, Rome. Baiklah, tanpo membuangkan maso dan air liur aku, dengan ini atok ingin mempersembahkan (*macam nak mempersembahkan kat mambang gunung berapi ye tak?) cucu pilihan atok yang seterusnya. Cucu Pilihan Atok ke-26 di sandang oleh....

Zul Fattah merupakan tuan blog MooN-Keyz dengan tanda dangangan "pesanan sahabat kepada sahabat". Jejaka berzodiak Capricon ini masih lagi belajar dalam jurusan Biomedical Electronic di salah sebuah IPTA di Malaysia. Berasal dari Machang, Kelate deh. Mula berblog sejak Januari 2011.

Apa yang atok perhatikan, Zul Fattah banyak bercerita tentang kehidupannya di IPT. Berhadapan dengan situasi sebagai seorang pelajar untuk dikongsikan bersama pembaca yang setia. Kadang-kadang ada juga diselitkan unsur tauladan untuk mendidik kita supaya menjadi insan lebih sempurna. Sometimes, entrynya jugak ada yang berbaur weng weng (masuk air). Walaupun pelbagai genre, tapi Zul tetap Zul...Hehe

Tanpa membuangkan masa, dengan ini kami kakitangan apo2 yolah ingin menganugerahkan status Cucu Pilihan Atok ke-26 khas untuk ZUL FATTAH!!





Mai mai singgah kat blog Zul Fattah dengan klik SINI

14 ulasan:

Hanie_Dew berkata...

wahh zal fattah dah jadi cucu atok. camana nak jadi cucu atok ni. jeles.

atok nak tanya apa? nanti kitorang bukak lagi la tahun bulan january. boleh? (^___^)

Jue berkata...

atok nak duit 20 posen bole x? sekupang ke dua kupang ke

aku slalu p blog zul fattah! hohoho

zoe berkata...

wah... bile sy nak dapat jadi cucu atok nih...huarghhhh.....

Zul Fattah berkata...

haha.. atok ni, buat lawak r.. tima kasih tok.. :D
dapat jugak jadi cucu atok ni.. hehe,,

LadyBird berkata...

nk jd cucu atok jugklah bleh?

chii berkata...

comey la cucu atok yang baru ni..ehehhe

Azham Vosovic berkata...

Atok: cucu tak balik raya Deepavali tahun nie... maaf yea Atok...

Suhami Ahmad berkata...

Hanie_Dew : Selalu ler singgah umah atok ni. Bulih3. Nak tanyo macam2 ni. Hihi

Suhami Ahmad berkata...

Jue : Motep nak 20sen? beli choki2 la tu

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Mai la singgah selalu... :)

Suhami Ahmad berkata...

Zul Fattah : Suke la tew

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : LadyBird bukan dah jadi cucu atok ke? ni yang atok kompiuss

Suhami Ahmad berkata...

chii : Ha, apa lagi. Line masih clear tu. Huhu

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Choii...duit raye tak pat!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih