Jumaat, 11 Mei 2012

Cucu pilihan atok ke - 41

Dunia Ain ; Cucu Pilihan Atok minggu lepas

Cucu Pilihan Atok Recap 1-10
Cucu Pilihan Atok ke-39 :Selambanyerrr misz_eyza
Cucu Pilihan Atok ke-40 : Dunia Ain

Tahniah diucapkan kepado Dunia Ain kerana berjayo merangkul cucu pilihan atok ke-40 pado episod sebolum ini. Baiklah, kali ini atok nak memperkenalkan dengan Ecah cucu pilihan atok yang seterusnya. Cucu Pilihan Atok pado minggu ini sekaligus diangkat status cucu pilihan atok ke-41 di sandang oleh...

Cucu atok ni berasal dari Tawau, Sabah bah. Mulo berblog semenjak Ogos 2010. Sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak bernamo Rayyan Hakim. Blog yang simple dan kemas. Atok nak loading pun cepat. Blog ni banyak menceritakan kisah-kisah keluarganya dan juga kisah beliau seharian. Juga banyak menyertai pelbagai contest yang terdapat di dunia blog.

Lagi satu, yang menariknya, kalau Ecah singgah ke blog Miya ni, Ecah akan perasan ado kutu sedang merayau-rayau di skrin blog tu. Kalau Ecah hompuk an pakai sonduk pun, bolum tontu kutu tu mati. Ajaib kan.

Dengan penuh rendah dirinya, atok ingin menganugerahkan status cucu pilihan atok yang ke-41 kepado Miya! Jemput singgah ke blog beliau di [SINI]


6 ulasan:

Adza Danial Haiqal berkata...

atok, ni cicit atok, eqal http://adzahaiqal.blogspot.com/ .. cucu atok yg ke-31 tu mak eqal.. nak panggil atok ke moyang??

Aziela berkata...

Wah...dah bertambah sepupu sepapat akak... Meriah eh... Bilo nak buek reunion nie agak eh kan....

KuNanGKuNanG berkata...

otok...tgk tu, cicit dah muncul...he3

Suhami Ahmad berkata...

Adza Danial Haiqal : Haaa..panggil atok moyang...hik hik

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Rayo sok datang umah

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Kan...hihi