Jumaat, 3 Februari 2012

Cucu pilihan atok ke - 37

Cik Yuyu ; Cucu Pilihan Atok minggu lopeh
Cucu Pilihan Atok ke-37 : ??

Tahniah kepado Cik Yuyu kerano berjayo dinobatkan sebagai cucu pilihan atok pado minggu lopeh. Baiklah, kito teruskan pencarian cucu atok yang berikutnya. Cucu pilihan atok yang ke-37 ditabalkan kepado...

MEKJANGOK!!!


Mekjangok baru yo mulo berblog November 2011 yang lalu. Kiro newbies lagik nih. Hihi. Mempunyai dekorasi blog yang menarik. Mempunyai kata-kata hikmah yang tertampal "Aku menulis apa yang aku rasa...bukan apa yang kau rasa...." tu dia...hihi....Semuanya nampak menarik.  Cumanya atok raso bentuk2 love tu kono buang pasal dio buek blog kita error loading kadang-kadang. Susah untuk pelawat untuk klik entry selanjutnya.

Kebanyakan entry mekjangok berkisarkan tentang rutin hariannya di rumah, bersama anak dan suami dan tidak ketinggalan ragam di pejabat. Terdapat jugak unsur-unsur nasihat diselitkan bersamo untuk tatapan dan pedoman untuk kito. Oleh itu, kami kakitangan Apo2 Yolah dengan penuh bangganya ingin menganugerahkan replika Cucu Pilihan Atok yang ke-37 kepado Mekjangok!!!!






Ecah tunggu apo laie? meh la skodeng, baca dan follow blog cucu atok yang baru ni kat [SINI]

24 ulasan:

Chenal berkata...

tahun nie atok nak cari brapa orang cucu huh?

mas saari berkata...

masa untuk berkenalan dengan cucu baru atok..

Azham Vosovic berkata...

Hehe...rajin atok menjengah blog2 ni semua hehehehhe

Hanie Dew berkata...

ye la ye la aku pegi skodeng cucu atok.

Munnafendy berkata...

bilo den nak jadi waghih atok ni? =P

Adylia Qarissa berkata...

dkna nak jadi cucu yang bongsu boleh ? :)

mekjangok berkata...

yes3!!!,...akhirnya den jadik jugak cucu atok...hepi sesgt...tenkiu atok..memberi den harapan dan semangat berkobar2 dalam dunia blog nie..tekiu veri much..

LadyBird berkata...

nanti lady nak pergi mengenali sepupu lady nih.. :D.. cucu atok tu maksudnye cucu lady la kan?

blog-tips-kurus berkata...

welcome to the club, mek J!!

psssttt!! udah 37? cucu no.007 nak ang pow ni!!! (",)

yad'z berkata...

tahniahhh cucu atokkk.. ^^

sabry oppa berkata...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/
http://sabryoppa.blogspot.com/

singgah blog sabry oppa okey..

~SaL IjOu~ berkata...

header dia sgt cool~

Suhami Ahmad berkata...

Chenal : ATok nak cari 5 ploh

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Mai mai berkenalan

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Sebagai salah satu penghargaan atok untuk pembaca blog atok =)

Suhami Ahmad berkata...

Hanie Dew : Kau pergi cepat

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Moh ler joint segmen atok ittew

Suhami Ahmad berkata...

Adylia Qarissa : Amboih, cucu paling manjo ni tak?

Suhami Ahmad berkata...

mekjangok : Haa...nanti kono rajin hapdet =)

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Haaa...sepupu lain omak x?

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Hamboih, tak habeh2 nak pow atok...

Suhami Ahmad berkata...

yad'z : Tahniah!

Suhami Ahmad berkata...

sabry oppa : Mokasih singgah blog atok

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~: Berjiwa muda kan....cayalah...hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih