Jumaat, 27 Januari 2012

Cucu pilihan atok ke - 36

Ca Cik Duyung ; Cucu Pilihan Atok minggu lopeh

Cucu Pilihan Atok ke-36 : ???

Tahniah kepado Ca Cik Duyung kerano berjaya menggondol status cucu pilihan atok minggu lopeh merangkap cucu pilihan ko 35. Baiklah, kito teruskan pencarian cucu hilang yang berikutnya. Status cucu pilihan atok yang ke-36 disandang oleh...
Cik Yuyu!!!

Tu dia....Ko mampu dapat cucu pose ala ala kat oberseas? Atok mampooo. Gelak sopan. Ok, siyes2! Cik Yuyu adolah cucu seterusnya yang atok cari. Hihi. Cik Yuyu mulo berblog sejok Disember 2010. Mempunya trademark "bisous" the mark of Nurol Kamaruddin. Tema warna blog yang berwarna pink putih, sesuai dengan keto idaman atok, Jazz.  Huntung Cik Yuyu dah ado keto even masih belajar. Kalau silap, boto an atok . ~ngeeee

Entry yang ditulis oleh cucu atok ni mostly berkisarkan kisah peribadinya. Atok seronok membaco. Simple, naisss, ada sedikit unsur humor di situ. Kadang-kadang ado diselitkan jugak dengan pengajaran yang boleh dijadikan rujukan dan panduan untuk kito bersamo. Jangan tak tahu, kalau Ecah masuk blog Cik Yuyu ni, pasti akan disambut oleh nyanyian budak comel yang bersuaro lunak. Kalau tak silap atok budak ni bakat eh dicongkel dari pertandingan British Got Talent. Ok, sudah2.....atok mengarut sudah sampai ke Britain sanun.

Dengan itu, kami kakitangan Apo2 Yolah ingin mengumumkan bahawasanya, cucu pilihan atok pado minggu ini merangkap cucu pilihan atok ke-36 telah disandang oleh Cik Yuyu!. Silalah terimo replika dari atok....





Ecah tunggu apo laie, meh skodeng [SINI] untuk kenali cik yuyu lobih lanjut.

p/s : Kalau nak jadi cucu pilihan atok, sila skodeng [SINI]


28 ulasan:

||aLeaSaRa|| berkata...

slm jumaat ye atok...wahhh jelesnya tgk ramai jadi cucu pilihan atok ni.takpe2 saya dtg beri sokongan ngeee ^*

IMANSHAH berkata...

atok dah ngeteh ke pagi2 buta ni

umie mia berkata...

tahniah ^_^

dill berkata...

wah2! cucu baru!

dill.

faiz berkata...

jgn skodeng je baca sekali blog tu..heheh

LadyBird berkata...

dah ramai bebenor cucu atok.. atok... nak buah limau...

~SaL IjOu~ berkata...

wah..pose baik punya cucu atok neh~ ;)

chii berkata...

wahh..atok dpt cucu comel lagi yo minggu ni.eheh

Azham Vosovic berkata...

Tahniah kepada ahli baharu ni heheh

mas saari berkata...

tahniah atok dapat cucu baru..

budak berkata...

uyoo, atok da bnyk cucu..untungla..huhu..nk jd cucu angkat bleh x? hehe

zoe berkata...

atok.. gathering!1 hhehe.. tahniah pade cucu atok kali nih... ramainye sepupu aku. hehehe

cik yuyu berkata...

hai sepupu2 ku.. hehe. krim salam kat nenek2 sume.. hehe. *atok! thanks! :))

Yasmin Aris ♥ berkata...

nak jadi cucu atok jugak lahh !! hihi

Suhami Ahmad berkata...

||aLeaSaRa|| : Salam jumahat....~ngeee

Suhami Ahmad berkata...

IMANSHAH : Udah cu....

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Mokasih umie...

Suhami Ahmad berkata...

dill : Setiap minggu ado cucu baru...

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Haah, klo bolih folow sekali kan...

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Ghayo cino dah habeh

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Ala2 model kan

Suhami Ahmad berkata...

chii : Atok kan comel, tu yang cucu mengikut comel...erk

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Tahniah!

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Mokasih =)

Suhami Ahmad berkata...

budak : Meh meh...silo klik link ato kasik tu

Suhami Ahmad berkata...

zoe : Itu baru 2%....ayark

Suhami Ahmad berkata...

cik yuyu : Meokasih gak selalu singgah umah buruk atok ni

Suhami Ahmad berkata...

Yasmin Aris ♥ : Sila-sila.....klik kat link atok kasi tu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih