Jumaat, 13 Januari 2012

50 Cucu Pilihan Atok Diperlukan

Ini adalah siaran ulangan

Mampu? Sapalah yang beranak sampai 50 orang setahun tu kan. Tapi atok boleh. Oi! bukan haku yang beranak sampai 50 orang. Meninggal haku kang. Atok nak bagi peluang kat cucu-cucu yang singgah kat blog atok ni untuk menjadi cucu pilihan atok secara eksklusif sehingga diberikan replika maya. Sebelum ni atok pueh skodeng sendiri.

Kenapo 50? Kenapo bukan 500? Kau giler nak suruh aku beranak sampai 500. Atok amik 50 orang je sempena setiap minggu akan ada seorang cucu yang telah joint segmen ni direview oleh atok sendiri. 50 orang bermakno 50 minggu segmen ni berjalan. Tunggu apo laie? Sonang yo nak joint. Ikut 3 langkah mudah tahap selipar ni;

1. Copy gambau atok tu, pastu paste kan kat entry terbaru Ecah. 
2. Tulis ayat ni kat bawah gambar tu "Woi, atok gile mencapub nak cari cucu hilang!". Paste link entry atok ni jugak. Sonang cucu lain nak joint *konon2 lah kan.
3. Copy link entry Ecah tu kat komen atok dalam entry nih. Siap

Terma & syarat
*Takdo tarikh tutup. Sekali cukup 50 orang, consider tutup.
*Cucu den yang lain seperti di bawah ni, tak leh joint lagik pasal dah jadik cucu pilihan 2011.
Cucu Pilihan Atok ke-34 : Dill


Dah, copek buek. Ingat, cumo 50 orang yo cucu pilihan untuk tahun 2012 ni!


52 ulasan:

faiz berkata...

wah...nak cari cucu beramai-ramai ni..

mas saari berkata...

makin ramailah cucu atok nanti!

umie mia berkata...

kihkihkih cucu pilihan 2011 jd pemerhati la 2012 ni kan... ok segmen ni untuk mengeratkan silaturrahim ^_^

Ca Cik Duyung berkata...

atokkkk..cucu disini...

http://cikduyung.blogspot.com/2012/01/akulah-cucu-atok-yang-hilang.html

sahromnasrudin berkata...

den pun dh masuk dlm list heheheeee

KuNanGKuNanG berkata...

xleh join dah sbb mmg cucu kandung atok tp xtau la dari nenek yg no brp..kikiki

chii berkata...

lekas2..bg mereka2 yg belum menjadi cucu pilihan...lekas2 wat ye

Mr Iqbal Abdullah berkata...

♛MrIx♂ kata ║ mencapub tu apa? ║.....
✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

ORLANDO AHMAD berkata...

menantu pilihan ado tak?

dill berkata...

atok! alah...

dill tak leh la ye.

keciwak

dill.

Jue berkata...

Wah layout baru!! (tgh bfikir nak jd cucu atok ke x hihi)

Mila berkata...

nk join la tok..
nk gak merasa jadik cucu atok yg pemes ni...
hehe..

Cik Yuyu berkata...

awk sudi ke nak jadi atok saye? ngehenene

Cik Yuyu berkata...

dengan pantas p buat entry! ngehngeh.
http://glossypinkluscious.blogspot.com/2012/01/tok-saya-cucunya-huahah.html

Aziela berkata...

alaa... alaaa... alaaaaa....

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Cucu yang hilang katanyer...

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Dan makin susutlah duit rayo

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Ha, dah jadik cucu tak leh joint...hik hik

Suhami Ahmad berkata...

Ca Cik Duyung : Mokacih joint....

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Hihi, tahniah yo...

Suhami Ahmad berkata...

KuNanGKuNanG : Hoho...unknown nenek

Suhami Ahmad berkata...

chii : Ha, tunggu apo laie...

Suhami Ahmad berkata...

Mr Iqbal Abdullah : Mencapub tu, mencari publisiti

Suhami Ahmad berkata...

ORLANDO AHMAD : Hamboi, nak kawen ngan sapo? Kak Milah?

Suhami Ahmad berkata...

dill : Ha, dah jadik cucu tak leh mandai2 yo...hoho

Suhami Ahmad berkata...

Jue : Ha pikir copek2...jangan terlopeh

Suhami Ahmad berkata...

Mila : Haaa, meh joint copek...hihi

Suhami Ahmad berkata...

Cik Yuyu : Sudi, moh la joint...hoho

Suhami Ahmad berkata...

Cik Yuyu : Ha, dah joint pun =)

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Apo kak ala alaaa.....hihi

Papa PUSS berkata...

Atok boleh join lagi tak ni?
kalau boleh nti tinggalkan komen kat blog saya ehehe..;) nak join,..

mekjangok berkata...

mekjangok join..

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2012/01/50-cucu-atuk-yang-dicari.html

~SaL IjOu~ berkata...

vangga sy da masuk senarai..sy jadik penyokong plak..meh meh pakat serbu..rugi sapa x jadi cucu atok ni~ ;)

Wan85 berkata...

http://wanwidget.com/
\atok oh atok

Azham Vosovic berkata...

hehehe, semuga Atok tak lupakan cucu cucu yg lama ni yo?

Suhami Ahmad berkata...

Papa PUSS : Ado laie...cukup 50 orang, close...hihihi

Suhami Ahmad berkata...

mekjangok : Mokasih mekjangok kerano menjointkan diri...huhu

Suhami Ahmad berkata...

~SaL IjOu~ : Atok pun verasa vangga

Suhami Ahmad berkata...

Wan85 : Ye. Wan oh wan...

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Atok takkan lupo an...

Papa PUSS berkata...

papa dah join ni..

http://segalapet.blogspot.com/2012/01/50-cucu-pilihan-atok-diperlukan.html

misz_eyza berkata...

harap sempat join lagi..

http://slumberzgurll.blogspot.com/2012/01/50-cucu-pilihan-atok-diperlukan.html

Ain Zuhairi berkata...

Join sini :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/01/50-cucu-atok-nak.html

miya berkata...

harap2 sempat join segmen atok..

http://miyainsyira.blogspot.com/2012/01/50-cucu-pilihan-atok-diperlukan.html

NoR berkata...

atok!!!!!!! saye nak jd cucu pilihan atokk.... hhehehh =p

http://sha-na39.blogspot.com/2012/01/50-cucu-pilihan-atok-diperlukan.html

Suhami Ahmad berkata...

Papa PUSS
misz_eyza
Ain Zuhairi
miya
NoR

*Mokasih tau joint pencarian atok itew. Tunggu giliran nanti ek...hihi

Zul n Azizi Boarding Pets berkata...

Salam atok..

harap sempat le kami anak-anak bulus ni nak jadi cucu atok yang ke-50 (kira bongsu skali le ye)..hehehe...

http://mylovely-cats.blogspot.com/2012/01/50-cucu-pilihan-atok-diperlukan.html

insyirahismail berkata...

http://insyirah-ismail.blogspot.com/2012/01/50-cucu-pilihan-atok-diperlukan.html

QieyLa EisaBeLLa berkata...

sy nak jadi cucu atokkk...!!!!

http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/atok-hilang-cucu.html

Suhami Ahmad berkata...

Zul n Azizi Boarding Pets
insyirahismail
QieyLa EisaBeLLa


*thanks uolls joint pencarian atok tu....tunggu giliran ek...hik hik...

Cik Aimie Arissa berkata...

aimie nak jadi cucu atok gak...

http://blackpurplehardcoregirl.blogspot.com/2012/01/aku-cucu-atok-yang-hilang.html

D'Lensa Abadi berkata...

Cik Aimie Arissa : Mokasih jadi cucu pilihan atok. Tunggu giliran nanti ek. Hihi