Jumaat, 17 Februari 2012

Cucu pilihan atok ke - 38

Mekjangok ; Cucu Pilihan Atok minggu lepas
Cucu Pilihan Atok ke-38 : ??



Tahniah kepado Mekjangok kerana berjaya diangkat menjadi cucu pilihan atok pado minggu lopeh. Baiklah, kito teruskan pencarian cucu atok yang berikutnya. Cucu pilihan atok yang ke 38 dianugerahkan kepado...

papaPUSS mulo berblog sejak November 2011 yang lalu. Kalau nak tahu papaPUSS ni menjual anak arnab!. So suwit kan  =)  Penyanyang pado binatang. Atok ponah tanyo pado papaPUSS penjagaan arnab ni macam mano. Boleh bawak tido ko tak. Dio koba tak bulih. Nanti muko atok kono cakar. Ala......atok suko poluk2 menatang. Kalo cenggitu, atok setio pado kucing lah kan. Bab2 ternakan, pembiakan, penjagaan yang botol sering ditunjukkan dalam blog ni. Ha! best kan.

Nanti!!!!

Untuk pertamo kalinya dalam sejarah cucu pilihan atok, minggu ni special sikit. Atok dapek cucu kombar!!...Cucu Pilihan Atok juga yang ke-38 pado minggu ini dianugerahkan kepado.......









ZakaRia's dauGhter mulo berblog semenjak Ogos 2010. Uish, kiro lamo gak ni. Baru berumur 18 tahun dan sodang menunggu keputusan SPM. Atok suko gaya penyampaian bahasanya yang simple dan kelakor. Membahasakan diri sebagai "wa" menyebabkan atok kadang-kadang ketawa dengan hiperbola bahasanya. Sungguh sains fiksyen kadang-kadang. Kalau tak cayo mai lah singgah blog beliau.

Atok memilih beliau untuk menjadi cucu kembar pilihan atok pado minggu ini kerano beliau adolah cucu yang ke 1000 follow blog atok.

Oleh itu, sebagai penghargaan dari pihak atok dan staf Apo2 Yolah, kami ingin memberikan replika istimewa cucu pilihan kembar atok ke 38 kepado papaPUSS dan ZakaRia's dauGhter!!




Mai singgah blog papaPUSS dan ZakaRia's dauGhter . Kalau nak jadi cucu pilihan atok, meh klik [SINI]

24 ulasan:

Miziey berkata...

Ehem2. Wiwwitt~ cun ah cucu atokkk.
;D

Aien Not Alien berkata...

bertambah-tambah cucu atok.. :)

Chenal berkata...

gumbiro sakan la mereko2 yang terpilih jadi cucu atokk!

sahromnasrudin berkata...

cantikla header dia..berseni...

mas saari berkata...

tahniah atok, dapat cucu lagi..

c'axoera ヅ berkata...

ramay cucu atok nih heheh

yad'z berkata...

oh... tahniah tahniah.. =)

Ahmad Sabree berkata...

atokkk!!!!!! cucu yg ni x ade ker?
hahahaha...
jom singgah blog sabree... ade entry cool untuk kite semua....

LadyBird berkata...

salam mek jangok..

comey sungguh name.. jangok ..

Zakaria's daughter berkata...

eheh ! atok nape cucu atok yg kembar toh sangat cumelll.
alaa , zakaria's daughter tuhh.

sangat terharu. *kesat air mata,
mekaseh atok. syg atok lebeh.

haha. haha. haha.

Cikgu Ma berkata...

waa...generasi ke 38 atok..hehe

Si BuDaK KaChAk berkata...

bru join sni...agk2 dpt tak jd generasi seterusnye...hehehe

disobabkan eden pun dok somban makanya eden pon nak folo blog ni...

(btol ke sbutan tu??maklum la bru bape bulan jd warga seremban...hehehe)\

=)

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Hah! jangan gatai!

Suhami Ahmad berkata...

Aien Not Alien : Begitulah nampak eh...

Suhami Ahmad berkata...

Chenal : Mai jadik cucu atok gak

Suhami Ahmad berkata...

sahromnasrudin : Cucu pilihan atok minggu lopeh tu

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Mokasih =)

Suhami Ahmad berkata...

c'axoera ヅ : Moh joint sekalik :)

Suhami Ahmad berkata...

yad'z : Mokasih =)

Suhami Ahmad berkata...

Ahmad Sabree : Mai la joint segmen atok ittew

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Haaa..meh singgah jenguk...

Suhami Ahmad berkata...

Zakaria's daughter : Haaa..sungguh bertuah tu...tahniah =)

Suhami Ahmad berkata...

Cikgu Ma : Kombar lak tu

Suhami Ahmad berkata...

Si BuDaK KaChAk : Pass! Leh jadik orang nisMILAN dah ni...huhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih