Jumaat, 24 Februari 2012

Cucu pilihan atok ke - 39

PapaPUSS & ZakaRia's dauGhter ; Cucu kembar atok pado minggu lopeh
Cucu Pilihan Atok ke-39 : ??

Tahniah kepado papaPUSS dan ZakaRia's dauGhter kerana berjaya menjadik cucu pilihan kembar atok pado minggu lopeh. Baiklah, kito teruskan pencarian cucu atok hilang yang berikutnya. Cucu Pilihan Atok ke-39 jatuh kepado...

Pemilik blog ~~~ d O N i a - b E L o g - s e L A m b E R - a K u ~~~ ni namanya misz_eyza dan mulo berblog semonjak Febuari 2009. Apa yang atok perhatikan kebanyakan entry yang dibuat oleh misz_eyza adolah berkisar tentang giveaway, pertandingan, dan tak terkecuali kisah peribadi beliau untuk tatapan kito semuo. Rajin sungguh cucu den ni joint giveaway kan. Cucu den ni jugak rajin singgah dan baco setiap entry yang atok publish.

Oleh itu, dengan penuh kesyukurannya, kami ingin menganugerahkan status cucu pilihan atok ke-39 kepado misz_eyza!!!






Mai singgah dan follow di [SINI]

20 ulasan:

Zakaria's daughter berkata...

eheh.
datang serbu saje2 nak ucap tahniahhh kt atok ngan cucu ke39.
lalalala.
semoga banyak cucu atok lahirkan pah neh.

faiz berkata...

meh kita singgah..

Azham Vosovic berkata...

Selamat berjumpa dengan rakan-rakan blogger kat sini ;)

Munnafendy berkata...

dasat atok ni, membela cucu berpuluh2 =D

chii berkata...

tahniah dari chii...utk atok juga sebab ada cucu pilihan baru :)

Jue berkata...

tahniah!!!dlm byk2 tu..aku kenal cikgu Sal! hihi

cimöt berkata...

weyhhh atok,,,cucu atok yg sorang ni tak sayang ke?? hahaha

Hanie Dew berkata...

makin rami cucu atok ni. aku pun kenal cikgu SaLijOu

LadyBird berkata...

tahniah kpd cucu atok yo...
nanti ry jenuh atok nk bhgi duit rayo..

mas saari berkata...

makin ramai cucu atok! atok dah glamer sekarang...heheee

Suhami Ahmad berkata...

Zakaria's daughter : Penat sungguh melahirkan....~ngeee

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Meh! meh!

Suhami Ahmad berkata...

Azham Vosovic : Selamat singgah ke umah atok =)

Suhami Ahmad berkata...

Munnafendy : Atok plan nak cocah beribu...erk

Suhami Ahmad berkata...

chii : Mekasih chii

Suhami Ahmad berkata...

Jue : CIkgu Sal retis!

Suhami Ahmad berkata...

cimöt : Sayang...meh la joint segmen atok ittew

Suhami Ahmad berkata...

Hanie Dew : Mesti ado perjumpaan blogger an

Suhami Ahmad berkata...

LadyBird : Ari rayo, atok nyorok bawah mejo

Suhami Ahmad berkata...

mas saari : Atok masih newbies....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih