Isnin, 14 Februari 2011

Statistik setakat 13.2.2011


Ujang
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini merupakan minggu keenam bagi tahun 2011 untuk Ujang membuat statistik Apo2 Yolah. Terlebih dahulu Ujang nak mintak maaf banyak-banyak kalau ada yang menyangka segmen statistik Ujang ni macam menunjuk. Tapi demi Allah, tak terlintas langsung. Ini bukan untuk menunjuk tapi sebagai sumber pencetus semangat kami kakitangan Apo2 Yolah.

Di kesempatan ini juga Ujang ingin memaklumkan, kawan-kawan perasan tak statistik minggu kelima tak ada? Untuk makluman semua, minggu lepas si Suhami Ahmad mengalami minggu paling dasyat sekali di mana beliau tak cukup masa untuk berblog. Dan semestinya kerana pihak auditor telah menyerang tempat kerjanya.

Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 13/2/2011 jam 2355, blog Apo2 Yolah kini berada di kedudukan ke    239,646 231,838 238,635 di dunia, dan 1,893 1,454 1,491 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semua website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berada di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 1,491 di Malaysia. Peratusan penurunan bagi kategori dunia adalah sebanyak   4.89% 3.26% 2.93% dan juga penurunan sebanyak 13.80% 23.19%  2.54% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.
 
 
 

Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah

2011 Feb 13, 4 comments, 
42 Pageviews
2011 Jan 28, 26 comments
, 25 Pageviews
2011 Feb 11, 11 comments
, 24 Pageviews
2011 Feb 10, 8 comments
, 22 Pageviews
2011 Jan 22, 10 comments
, 18 Pageviews








   Graf bar menunjukkan jumlah page loads, unique visitors dan returning visitors sepanjang minggu lepas
















Jika diperhatikan, purata page loads sehari adalah  396 339 179 page, purata unique visitors sehari  ialah    240 233 124, purata pelawat kali pertama datang ialah  141 137 84 dan purata pelawat kembali semula adalah seramai   99 86 41 orang sehari.
 
 
Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah
Malaysia
 1,220
Indonesia
 39
United States
 32
Canada
 12
Japan 
11
Brunei
 9
Pakistan
 9
South Korea 
7
Germany
 6
India 
5
 
 

KeywordsHits
about mawae desa4
pernikahan ayu raudah4
nesvita calciplus4
kosmo online 10.02.20114
insyaalah versi bahasa melayu3
persandingan ayu raudhah2
peta hidup2
anak suka bergaduh adik beradik2
jadual berkala2
meta2













Sekian terima kasih. Jutaan terima kasih kerana sudi singgah. Ujang dan staf Apo2 Yolah yang lain sayang sangat kamu!
^_^

4 ulasan:

Encik MamaT berkata...

atok... siyes.. mantap tok oii... hehe

KUREKURE COMEL berkata...

atok lg top dari mina...

Suhami Ahmad berkata...

Encik MamaT : Takdolah...atok baru lagi

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURAE COMEL : Haish, tadolah Mina

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih