Sabtu, 22 Januari 2011

Gambar persandingan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha

BREAKING NEWS : Lagi gambar majlis persandingan Ayu Raudhah & Zaquan Adha daripada team Piccalasso yang diadakan di Alor Setar. Cuba tengok apa benda yang posing di tengah-tengah pengantin tu? Itulah Kyky anak kera angkat belaan Ayu Raudhah dan Zakuan Adha. So sweet nyah!

Manakala, pasangan kembar Aidil Zafuan memaklumkan bahawa isterinya, Rita Rudaini tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan atas alasan tidak sihat disebabkan sedang hamil 5 bulan.  Tahniah! Ada lagi gambar kat bawah tu.






Nota Kaki : Wah, dah jadi trend sekarang wanita kawin muda. Tak apa, cinta itu buta. Apa-apapun tahniah kepada kedua mempelai. Moga cepat dapat anak. (^__^)

Kredit pada

10 ulasan:

Fina Fento berkata...

umo 26 ke 27 tu muda lagi eh :P

Nama saya FINA

xcyber berkata...

Smoga diorng berbahagia..
Lagi suke tengok pasangan Rita dgn Aidil.. So sweet diorng =)

AtoKSemPoi berkata...

Nice atok..same2 pkai name atok ek..
untuk psg,nice n so sweet korang.. :D

Alal Yaakub | PM berkata...

melepas aden tok..hakhak

cikpuanhady berkata...

ohh..kera belaan diorang ke..tak tahu pon...

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Suhami Ahmad berkata...

Fina Fento : Mudo laie tu. Bergotah

Suhami Ahmad berkata...

xcyber : Hihi...pun pasangan lebih tua an...memang dasar kembar

Suhami Ahmad berkata...

AtoKSemPoi : Hihi...samat datang yo tok..
^_^

Suhami Ahmad berkata...

Alal Yaakub | PM : Xpo.....Ayu lain masih ado...Ayu OIAM tak nak??

Suhami Ahmad berkata...

cikpuanhady : Haah, Kyky tu kera belaan depa