Isnin, 31 Januari 2011

Statistik setakat 30.01.2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini merupakan minggu kelima bagi tahun 2011 untuk Ujang membuat statistik Apo2 Yolah. Terlebih dahulu Ujang nak mintak maaf banyak-banyak kalau ada yang menyangka statistik Ujang ni macam menunjuk. Tapi demi Allah, tak terlintas langsung. Ini bukan untuk menunjuk tapi sebagai sumber pencetus semangat kami kakitangan Apo2 Yolah. Jika statistik jatuh, maka  kami perlu gandakan usaha untuk mencapai target. Tiada niat lain. Sungguh.

Di kesempatan ini juga Ujang ingin memaklumkan, musim tengkujuh sudah melanda negeri belah tengah dan selatan. Kat kampung atok dah lebih 36 jam hujan tanpa henti. Jadi, atok pesan kat Ujang supaya bagitahu cucu-cucunya, jangan mandi sungai di kala musim tengkujuh ni.

Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 30/1/2011 jam 2356, blog Apo2 Yolah kini berada di kedudukan ke   251,977 239,646 231,838 di dunia, dan 2,196 1,893 1,454 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semua website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berada di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 1,454 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah sebanyak    7.02% 4.89% 3.26% dan juga kenaikan sebanyak 16.8% 13.80% 23.19% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.
 
 

Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah


2011 Jan 22, 10 comments
, 151 Pageviews
2011 Jan 22, 8 comments, 
78 Pageviews
2011 Jan 29, 3 comments, 
41 Pageviews
2011 Jan 28, 25 comments
, 36 Pageviews
2011 Jan 26, 20 comments
, 35 Pageviews











   Graf bar menunjukkan jumlah page loads, unique visitors dan returning visitors sepanjang minggu lepas






Jika diperhatikan, purata page loads sehari adalah  313 396 339 page, purata unique visitors sehari  ialah   209 240 233, purata pelawat kali pertama datang ialah 117 141 137 dan purata pelawat kembali semula adalah seramai  92 99 86 orang sehari.
 
 
 
 
 
Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah
 
Malaysia  
2,184
United States 
48
Indonesia
  38
South Korea
  29
Brazil 
13
Singapore 
11
United Kingdom
  9
Brunei 
8
Czech Republic
  6
Japan 
6




Keyword paling popular sepanjang minggu lepas adalah

  • gambar persandingan ayu raudah 18
  • gambar persandingan ayu raudhah dan zaquan adha 13
  • persandingan ayu raudhah 10
  • gambar persandingan ayu raudhah 8
  • gambar pernikahan ayu raudhah 7
  • biodata zaquan adha 6
  • ayu raudah dan zaquan 6
  • ayu raudhah and zakuan adha, monyet anak siapa 5
  • pernikahan ayu raudhah 5
  • www.anaknegori.blogspot.com 5








Sekian terima kasih. Jutaan terima kasih kerana sudi singgah. Ujang dan staf Apo2 Yolah yang lain sayang sangat kamu!
^_^

6 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

wahhh...atoh dah pemes...jeles ni..hehehe...tahniah tok...

Daniela berkata...

waaaaa atok congrats!

say to easy=) berkata...

tahniah atok!majulah atok demi apo2 yolah

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Takdolah. Atok baru yo merangkak ni

Suhami Ahmad berkata...

Daniela : Mokasih yo

Suhami Ahmad berkata...

say to easy =) : Hihi macih Iz

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih