Isnin, 24 Januari 2011

Statistik setakat 23.01.2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini merupakan minggu keempat bagi tahun 2011 untuk Ujang membuat statistik Apo2 Yolah. Terlebih dahulu Ujang nak mintak maaf banyak-banyak kalau ada yang menyangka statistik Ujang ni macam menunjuk. Tapi demi Allah, tak terlintas langsung. Ini bukan untuk menunjuk tapi sebagai sumber pencetus semangat kami kakitangan Apo2 Yolah. Jika statistik jatuh, maka  kami perlu gandakan usaha. Tiada niat lain.

Di kesempatan ini juga Ujang nak ucap tahniah kepada pengantin baru Ayu Raudhah dan Zaquan Adha. Hujung minggu ni perasan tak, memang kami kaw-kaw buat liputan pasal mereka. Zaquan Adha tu orang kampung Ujang and the geng. Tu yang buat liputan lebih!

Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 23/1/2011 jam 2256, blog Apo2 Yolah kini berada di kedudukan ke  271,023 251,977 239,646 di dunia, dan 2,640 2,196 1,893 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semua website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berada di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 1,893 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah sebanyak   5.58% 7.02% 4.89% dan juga kenaikan sebanyak (3.49%) 16.8% 13.80% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.

Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah

2011 Jan 22, 5 comments
, 254 Pageviews
2011 Jan 22, 4 comments, 
191 Pageviews
2011 Jan 23, 5 comments, 
33 Pageviews
2011 Jan 20, 6 comments
, 20 Pageviews
2011 Jan 21,
20 Pageviews







   Graf bar menunjukkan jumlah page loads, unique visitors dan returning visitors sepanjang minggu lepas






Jika diperhatikan, purata page loads sehari adalah 305 313 396 page, purata unique visitors sehari  ialah  194 209 240, purata pelawat kali pertama datang ialah 114 117 141 dan purata pelawat kembali semula adalah seramai 81 92 99 orang sehari.
 
 
 
 
 
Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah
 
Malaysia 
2,593
United States 
67
Indonesia 
53
United Kingdom 
14
Singapore 
11
India 
10
Japan
  7
Canada 
6
Brunei
  5
Switzerland 
4




Keyword paling popular sepanjang minggu lepas adalah

  • Pernikahan ayu raudhah 84
  • persandingan ayu raudhah 41
  • gambar persandingan ayu dan zaquan 24
  • gambar pernikahan ayu raudhah 14
  • timbang blog 12
  • hari pernikahan ayu raudah 6
  • persandingan zaquan dan ayu 6
  • corak geometri 4
  • www.anaknegori.blogspot.com 4
  • persandingan ayu raudhah 4





Sekian terima kasih. Jutaan terima kasih kerana sudi singgah. Atok dan staf Apo2 Yolah yang lain pesan kat Ujang, mereka sayang kamu!
^_^

14 ulasan:

HAW berkata...

tahniah!

CahayaCintaIlahi berkata...

wah bagus statistik atOk ni
pencapaian yg bagos tok
tahniah ek hehe ;)

Abu Luqman berkata...

tahniah atok ye

KUREKURE COMEL berkata...

ni jeles kat atuk ni....ish2... ape2 pun tahniah tok...
hobin jang...hobin...hahahaha

paish berkata...

tahniah atok! nmpk eh samo glamour atok mo ayu raudhah n zakuan adha yo..he3

nelly berkata...

wah ..makin meningkat!
thniah !

Salfiza berkata...

atok..atok..
sy lah org yg tingkatkan traffic atok tu..to thanks to me ye atok..hoho gurau je ^___^

Suhami Ahmad berkata...

HAW : Mokasih ^_^

Suhami Ahmad berkata...

CahayaCintallahi : Mokasih =)

Suhami Ahmad berkata...

Abu Luqman : Ni sumo atas kunjungan kalian ^_^

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hobin!!! Ala, ni atas kunjungan cu atok sumo..mokasih =)

Suhami Ahmad berkata...

paish : Hihi...tumpang glamo diorang yo...

Suhami Ahmad berkata...

nelly : =) Macih!

Suhami Ahmad berkata...

Salfiza : Hihi...mokacih ek...