Isnin, 18 Julai 2011

Statistik setakat 17.7.2011

Ujang


Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 17.07.2011 jam 2307, blog Apo2 Yolah kini berada di kedudukan ke  564,754 572,815 567,870 dunia, dan 4,355 3,747 3,706 di Malaysia. . Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah  sebanyak  4.31% 1.43% 0.86% dan kenaikan sebanyak 5.30% 13.96% 1.09% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya. 



Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah


31 Jul 2011, 26 comments
85 Pageviews
8 May 2011, 24 comments
78 Pageviews
14 Apr 2011, 20 comments
36 Pageviews
13 Jul 2011, 8 comments
27 Pageviews
27 May 2011, 8 comments
25 Pageviews




Statistik purata page view, Unique Visitors dan Returning Visitors sepanjang minggu lepas adalah

Jumlah pelawat yang datang ke blog Apo2 Yolah mengikut kategori negara


Malaysia
1,411
United States
60
Indonesia
46
Brunei
11
Japan
9
United Kingdom
8
India
8
Russia
7
Singapore
7
Australia
6



Apa2 pun, Ujang mewakili atok dan kakitangan apo2 yolah nak ucapkan trimas so much kat kalian sobab sudi datang!!  =)

6 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

berpotensi nak dapat BE ni. :-)

Ohno!!! berkata...

Assalamualaikum... atok pekabo?
Lama tak datang jengok sini....
Mana pegi chatbox atok?

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Aminnn..masinlah mulut btk

Suhami Ahmad berkata...

Ohno!!!: waalaikumsalam...alahai, chatbox atok dah losap....atok tak sempat nak reply tau....mahap sangat2

faiz berkata...

byk gak org gay masuk blog atok kan..hehe

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Itulah, dah sebulan lebey keyword tu tetap meletop

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih