Ahad, 8 Mei 2011

Gambar Bayi Paling Comel Di Dunia

Memandangkan keyword "Gambar Bayi Paling Comel" mendapat hit paling ngetop pada minggu lepas, so atok publish la gambar-gambar bayi lagi. Walhal aku tak tahu nak post gambar apa lagi ni.
































Speechless..........

26 ulasan:

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

1: bulat nye mata..=)

2: pp dye..eee..geram!..

3: comey..:)

4: alalaa..kiutnye..

5: ~speechless~

faiz berkata...

yg last tu mate stim je...hehe

fyezah hasbullah berkata...

aku suka gambar last . LAWAK .. AHAHAHHAHAHA

Mish Apple berkata...

yg first!! aaaaaaaaaaaaa! comel!

blog-tips-kurus berkata...

bayi2 ni dieksploitasi ke? bayi last tu selalu keluar kat internet. patut dia dpt byk royalti..

chii berkata...

comel gle..camne la nak dpt baby2 comel ni kan.ahahha

aida berkata...

alaaa ngah syok2 tgk gmbr baby2 cute nih,yg last tu wat spoil mood sy lak..haha

::hannazaki:: berkata...

chumel2 blako..
suke2.. :)
pic yg last tu nakal.. :p

~Nabilah~ berkata...

seyes comel2 la..tp yg last tu,nmpk mcm x brmaya jer....hahaha

SnowladieS berkata...

da lme tak bce nobel atok!!! =.=

Suhami Ahmad berkata...

MISS QASEH SAIFUDIN : Hihi...yang lastu tu tak terkata apa dah

Suhami Ahmad berkata...

faiz : hahaha...dapat berendam kat air panas

Suhami Ahmad berkata...

fyezah hasbullah : Comel kan. Mata stim je

Suhami Ahmad berkata...

Mish Apple : Atok yang ketiga comel

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Hahaha...pemes wooo bayi yang last tu

Suhami Ahmad berkata...

chii : Chii kena kawen ngan orang comel gak =)

Suhami Ahmad berkata...

aida : Hahaha..potong stim je kan

Suhami Ahmad berkata...

::hannazaki:: Ntah2 nakal macam ::hannazaki:: tak? hihi

Suhami Ahmad berkata...

~Nabilah~ : Ntah2 dia tangah layan kencing tak. Tu yang tak bermaya tu

Suhami Ahmad berkata...

SnowladieS : Ha, itulah. Dah nak masuk 20% penceritaan. Hihi

KUREKURE COMEL berkata...

alolo...comel gile....sukeee tgk..hehehe....

Cik Rimau berkata...

comeyyynyyyeeeee... agak2 cik rimau kawin nnti bole x dpt baby comel mcm nie?? hehehee (gatal betul kan... lalala~~~)

Suhami Ahmad berkata...

Cik Rimau : Boleh...hehe

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Hihi...comel kan

Ca Cik Duyung berkata...

comelnye yg pertama tu..geram..

eka_zyman berkata...

ee , bby yg ke 4 pling cmel ! aq mw bby cmel cm tuh laa .. :-*