Khamis, 14 April 2011

Gay Hisap Batang Janda Muda

Terlebih dahulu atok nak minta maaf sebab mungkin entry kali ini agak lucah sikit. Ke banyak lucahnya? Atok buka apo, atok panas telinga sikit bab-bab camni. Kan haritu atok ado cerita pasal kunci lock then kena hantar Nursila Ahmad ke Klang Central kan? rujuk [SINI]. Padahal Klang Central pun bas dah lepas. So, atok terus hantar dia ke Sabak Bernam. Nak je aku benam-benamkan kepala aku kat lopak-lopak air berhampiran. Sedih. Malang nasib atok time tu. 9 jam wok aku memandu bobot non-stop. Nasib baik atok amalkan anlene. Terima kasih anlene! *iklan kejap.

Sebaik sajok atok hantar adik atok tu ke Sabak Bernam atok kasi benam-benamkan kepalanya , atok terus balik ke Seremban. Masa bertolak dari Sabak tu, jam dah dekat pukul 4.30 petang. Kompem malam atok sampai Seremban. Dalam perjalanan tu, atok raso nak terkucil kejap. So atok terus cari stesen minyak. Kesian stesyen tu kan. Orang datang nak isi minyak, aku p melabur saham amanah kecil rakyat kat situ. 

Masa atok masuk toilet tu, mata atok terus tertancap pada pintu toilet. Mata atok terkebil-kebil. Kejap! tunggu kejap. Aku nak buang air kecik dulu. Kang aku sambung terkebil. Dah buang tu, pastu atok terus amik henset made in China atok ni then terus snap laju-laju. 

Wah wah wah.....dah jadi iklan promosi bagi golongan gay dan janda muda sudah. Tapi atok musykil ni, macam mano janda muda tu boleh masuk toilet lelaki then kasi tampal dia punya nombor tepon kat situ? Ke makcik cleaner? 

Ish!! Astagfirullah. Tak baik tuduh-tuduh. Apo-apo pun, atok amat kecewa dengan segelintir bangsa kita yang sanggup menggadaikan maruah kat dinding toilet. Atok tahu tu bangsa kita sebab dio tulis salam bahasa melayu kan. Kalau dah miang sangat, kahwin. Awak tu mudo lai. Jando mudo. Bukannya terus terkam jantan sebarangan kat toilet. Yang gay tu pun sama. Ntah hape-hape. Gunakanlah medium yang sepatutnya. Dalam toilet pun jadik. Buatnya apak kau tengah terberak kat jamban tu, pastu terpandang no tepon kau "gay hisap b****g?". Ha, cmne tu? Kan dah berlaku sumbang mahram. Sah-sah balik rumah, apak kau tunggu dengan pedang samurai. Kasi potong kau punya ***** tu terus jadi.......dalam botol.



20 ulasan:

chii berkata...

tandas di jadikan notis pemberitahuan..hehehe..

tu baru dlm tandas..kalo dulu chii slalu nampk iklan x berbayar ni kat blkg seat bus..mcm ape je...

kechik yg comey berkata...

isk2....tah hape2 tah kan...
malu2...~~~~~~

Novelgurl berkata...

erk..! =.="
pEROsak bangsa dan agama !
kite bako ! kite bako !

Miecyber berkata...

Panas tajuk entri ni yo...

Fakta Menarik Tahun 2011

KUREKURE COMEL berkata...

kat kat stesen bas pun byk....ishh2..
buat malu je...dah la nama semuanya melayu...memalukan...

Wafiy Suzly berkata...

huhu, takut je nombor sendiri kena jual kat dinding jamban, orang naya kan!

faiz berkata...

rasenye dieorng ni mmg byk sgt mase terluang tu..tu yg time melabur pon nak menconteng2...

Suhami Ahmad berkata...

chii : Betul. Tangan tu gatai memasing

Suhami Ahmad berkata...

kechik yg comey : Siap offer lagi tu. Adeiii

Suhami Ahmad berkata...

Novelgurl : errr.bako pintu ke, bako janda muda tu? ke bakor atok??? huhu

Suhami Ahmad berkata...

Miecyber : Haa....tu dia. panas di pasaran

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Kan. Nak je atok cepuk sekor2...

Suhami Ahmad berkata...

Wafiy Suzly : Ha, itu pun satu kemungkinan

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Huhu...tak do aktiviti sampingan yo tak. Haish...

amry berkata...

banyak la tulisan2 unik ni kat tandas2..tapi ranya kebanyakannya orang penaya.kesiann..tu la jangan buat jahat kat orang n jangan berkawan ngan orang jahat..eh.

fyna berkata...

jom singgah n follow belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

fyna berkata...

jom singgah n follow belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Suhami Ahmad berkata...

amry : Tu pun jadik satu kes jugak kan amry. Buek eh jadi mangsa. Ha....klu atok punyo nombor tergantung kat toilet tu, korang jgn caye tau...hihi

Suhami Ahmad berkata...

fyna : Wow...segmen apakah? ATok terjah sekarang

Cik Rimau berkata...

hahaha.. bukan dlm tandas je tok cik rimau jumpe.. dalam bas, kat blkang seat mesti ade tulisan xsnonoh cnggitu.. xpon kat dinding2 or bus stop.. dulu mase cik rimau kat kampung, ade yg conteng kt tmpt tunggu bot.. tp bukan yg cenggitu.. byk mncarut.. ape nak jd la.. huhu