Isnin, 17 Januari 2011

Statistik setakat 16.01.2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini merupakan minggu ketiga bagi tahun 2011 untuk Ujang membuat statistik Apo2 Yolah. Amacam performance Ujang so far? Ok tak?

Di kesempatan ini juga Ujang nak ucap jutaan terimo kasih kat sahabat sekalian kerana sudi singgah baca blog yang busuk ni. Makin ramai yang dah jadi folower. Si Suhami Ahmad beritahu Ujang, nanti dia akan singgah kat blog sahabat sekalian  1 by 1 dan terus jadi folower. Cuma dia tak boleh buat sekaligus sobab kekangan masa.

Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 16/1/2011 jam 2342, blog Apo2 Yolah kini berado di kedudukan ke   287,049  271,023 251,977 di dunia, dan 2,551 2,640 2,196 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 2,196 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah sebanyak  (1.93%) 5.58% 7.02% dan juga kenaikan sebanyak  (15.9%) (3.49%) 16.8% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.




Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah
2011 Jan 12, 26 comments, 
39 Pageviews
2011 Jan 11, 14 comments
, 31 Pageviews
2011 Jan 10, 10 comments, 
23 Pageviews
2011 Jan 11, 10 comments
, 20 Pageviews
2011 Jan 16, 2 comments
, 19 Pageviews









Graf bar menunjukkan jumlah page loads, unique visitors dan returning visitors sepanjang minggu lepas






Jika diperhatikan, purata page loads sehari adalah 254 305 313 page,purata unique visitors sehari  ialah 124 194 209, purata pelawat kali pertama datang ialah 73 114 117dan purata pelawat kembali semula adalah seramai 50 81 92 orang sehari. Bagi minggu ketiga tahun baru 2011.
Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah





Malaysia
 1,976
Indonesia
 98
United States
 52
South Korea
 16
United Kingdom
 14
India
 10
Egypt
 8
Singapore
 5
Germany
 3
Slovenia
 3
 
 
 

Keyword paling popular sepanjang minggu lepas adalah
  • www.anaknegori.blogspot.com, 5
  • jadual berkala unsur, 4
  • timbang blog, 3
  • corak geometri, 3
  • gambar pantai, 3
  • berita harian 14.01.2011, 3
  • persembahan shahir ajl 25 keseluruhannya, 2
  • gambar kilang kasut, 2
  • jadual berkala, 2
  • kilang kasut, 2




Sekian terima kasih. Jutaan terima kasih kerana sudi singgah. Atok pesan kat Ujang, atok sayang kamu!
^_^



8 ulasan:

hasrul hassan berkata...

Salam ... wah siap ada statistik peratusan lagi .. hebat!

Suhami Ahmad berkata...

hasrul hassan : Haish, xdolah hebat. Blog Apo2 Yolah ni masih baru rul. Statistik ni pun utk naikkan semangat atok. Xdo niat nak nunjuk
^_^

Haw berkata...

tahniah!.. kamu memang hebat

nelly berkata...

wow . . tahniah !!

=)

KUREKURE COMEL berkata...

mina termasuk sekali tak tu....hehehe

Suhami Ahmad berkata...

Haw : Mokasih :'-) . Tapi atok tak hebat tau

Suhami Ahmad berkata...

nelly : Mokasih

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Mina pun masuk sekalik...macih sume
:'-)

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih