Selasa, 11 Januari 2011

Strawberry misteri

Pagi tadi atok menjejakkan kaki ke opis buat kali pertama minggu ni sobab semalam atok coti. Atok sengaja amek coti sebab boikot FT dan Yuna tak monang AJL (T_T). Pastu, sampai-sampai yo opis atok terkesima di pintu opis kojap. Mato atok terkobil-kobil. Atok berdiri kaku selama 10 saat sebelum tindakan refleks untuk bergerak sampai ke Medula Oblogata. Ha? Apakah yang bersinar-sinar itu?



Atok pun menghampiri mejo atok setapak demi setapak. Waaa, atok dapek cenderahati lagi (saja eja dalam bahasa melayu sobab tak tahu nak eja 'sourvinear'). Cenderahati ni datangnya dari tutttt...........Sapo? sapokah yang memberikan cenderahati tu kat atok? Adakah peminat tegar Atok?? *Pengsan.....


Atok tak tahu sapo yang bagi. Tahu-tahu dah setepek benda tu duduk kat mejo atok. Atok yakin, opismate yang lain pun musti dapat jugak. Sogan pulak nak tanyo sapo yang kasi. Last2 pemberian strawberry itu kekal menjadi misteri. Barangsiapa opismate atok yang terbaca blog ni, dan kasi atok cenderahati ni, atok nak ucap jutaan mekasih yo. Thanks sangat-sangat. Ha, inilah starwberry misteri itu.













Kau jangan buat lawak gampang boleh tak tok?


















Ok2, atok siyes balik. Inilah pemberian misteri itu...






Amacam? Jakun tak aku? Terus lekat kat kunci.
Thanks banyak-banyak yo!
pesan atok : Tetibo lak termengidam blackberry  strawberry
^_^

14 ulasan:

n4dh!3r4 berkata...

ingatkan stoberi celop cokelat.. haha

:: Kak Yong =) berkata...

opah peminat atok la tu bg...heheheh

iris berkata...

den la yg anto... den bg kat semuo opis mate atok hahahaha

taliff berkata...

Ingat nak mintok Skek Setero-bery Tadi...Hampagas....hahahaha..Peace!!

Jeely jelly berkata...

punye r saye tenung lame2 kat plastik tu.. haha... igtkan stroberi kristal ke hape.. sekali kosong rupenye.. haha :p

KUREKURE COMEL berkata...

wahhh...peminat misteri tu....hehehe

daylachan berkata...

hehe lawakla cito atok nih.nak polo muleh?

Suhami Ahmad berkata...

n4dh!3r4 : Bukan. Kalo selop sikolat atok dah tak sempat nak post dah kena ngap

Suhami Ahmad berkata...

:: Kak Yong =) : Idok la eh :: Kak Yong =), mano ado Opah kat opis atok ni. Uwan adolah ^_^

Suhami Ahmad berkata...

iris : Motip anta kat opismate atok? hihi

Suhami Ahmad berkata...

taliff : Hihi, alo bukan setop berry yang real tu..

Suhami Ahmad berkata...

Jeely jelly : Anda terkena......panggilan hangitttt!
T_T

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Atok punyo opismate, dio poie honeymoon kat cameroon aritu...hihi, atok bru dpt tahu

Suhami Ahmad berkata...

daylachan : Mollow jangan tak mollow
^_^

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih