Rabu, 12 Januari 2011

The Blackberry Family

Salam pagi semuo,
Ni atok nak koba ni. Meh rapat kat atok meh. Masa zaman atok kocik-kocik dulu atok suko tengok cito Ultraman. Memang peminat-kipas-susah mati lah. Maso zaman atok dulu, atomen yang pemes adalah Ultraman tu sendiri, Ultraman Taro dan Ultraman Tiga. Kalau tak silap atok dulu Ultraman ni ditayangkan pado waktu pagi. So, sebolah potangnya atok dan jiran-jiran atok berbaris ramai-ramai pastu main atomen atomen. Sorang fire atok, pastu atok fire dia balik. Yang sorang tetibe cuit atok dari belakang pastu fire atok. Atok lak ntah tetibe tercampak ke tanah seolah-olah budak tu betul-betul dah fire atok. Comel je kalau diingatkan balik. T_T.

Keluarga bahagia

Ha, sekarang ni bukan atomen yo ado family bahagia. Blackberry from maxis pun dah ado wokey. Atok nak review 5 kali ni. The BlackBerry Family~Just Got Bigger. Sekarang ni maxis telah dapat baby BlackBerry yang baru.  Memperkenalkan...



BlackBerry Torch & BlackBerry Curve 3G


Atok introduce bagi sesiapo yang tak konal lagi dengan keluarga bahagia Maxis BlacBerry ni k. Cikidout...



Ni namo eh BlackBerry Bold 9780. Bang Long ni jadi rebutan anak dara kampung sobab dio potographer terkenal
 




Yang ni namo eh Kak Ngah a.k.a BlackBerry Torch 9800. Rebutan jejaka yang sukakan kemantopan ever!




Yang ni pulak Bang Lang a.k.a BlackBerry 9105. Anak dara sukakan dio sobab lebih laju.




Yang ni pulak Kak Teh a.k.a BlackBerry Curve 9300. Kak Teh yang sukakan muzik ni cun giler!






Yang ni pulak Abang Chik a.k.a BlackBerry Bold 9700.  Abang Chik suko travel, memang mahir bab navigasi
 ,



Yang tomey ni adik a.k.a BlackBerry 8520. Adik suko berinternet secara wire less.

 Amacam? Ado yang berkonan dek hati? Kalau berkonan masuklah minang. Jumpo mak ayah si anak dara/teruna ni kat [SINI]

2 ulasan:

apek poyo berkata...

maso zaman den tok...suko jadi tarzan..sonang tak pyh guna baju..wakakakka

Suhami Ahmad berkata...

apek poyo : Aiyooo...jangan, kang mati beruk2 kat situ kang

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih