Isnin, 17 Januari 2011

Audit JPM

Baru dapek makluman dari CC (ketuo kerani), lopeh raya cino Audit JPM nak datang. Adoiii, musnahlah kebahagian dalam perpisahan coti rayo cino atok. Dah takdo mood dah nak becoti =(

Pagi ini pulak sibuk membuat statistik pasal status akaun terkini. Bapo kes yang tinggal. Bapo amaun yang ado. Kono hapdet every 3 months. Haddoi, esok dah nak hantar. Tertekan! Tertekan! Tetiber terimbas balik saat ditemuramah dulu.

"Ya! saya sanggup diposting ke sabah sarawak!"
"Ya! saya sanggup hadapi tekanan melampau!"
"Ya! katakan ya pada yakult" (T_T)

Sudeh sudeh, bilo dah dapat job terus perkataan "ya!" dikontra menjadi "tidak". Begitulah alkisahnya. Entah sompek entah tidak nak hantar laporan statistik esok. Omak!!! eden nak beghonti kojo mak!!! Eden nak motong gotah. Gotah dah mahal!!!
Habis jahanam diari atok
What the? Panjang ehhhhh! Nak bonti! nak bonti!!!

12 ulasan:

CahayaCintaIlahi berkata...

uikh atOk ilex atOk... ;))

MiSzy DiaN berkata...

buat kerja audit yaa..hehe..sama laa kita..

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha....first intrvw sedia berkorban jiwa dan raga...ceewahhh...bila dh permnt...hampeh....same la mina...hehehe

sherry berkata...

Hahaha..dulu masa attached kat bhagn Kewangan, itulah yang akak rasa..sekarang bila dah duk kat Audit, rasa tak seronok plak org tak suka kedatangan kita...tapi akak mengamalkan Friendly Approach...so, tension and menyampah tu mungkin sedikit berkurangan.

ANATI SOKI berkata...

posting sabah sarawak?? terbaiklah!!! go chaiyok!! wakakaka.. T___T

khayla fadwah berkata...

rilex atok rilex..hehe~

bonti 2 coklat kelapa tu ke?

Suhami Ahmad berkata...

CahayaCintaIlahi : Atok ilex la ni...tapi lopeh rayo cino, x ilex da...waaa

Suhami Ahmad berkata...

MiSzy DiaN : atok lah yeng kono audit....waaa....nak nangis
T_T

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Tahu xpo Mina. Maso interview tu ayat yo lobih...hihi

Suhami Ahmad berkata...

sherry : Itulah kak. Atok bukan tertekan sangat diorang nak datang, tapi mungkin sikap nebes kita tu

Suhami Ahmad berkata...

ANATI SOKI : Err...dulu yo. Sekang atok tak mau aih...hihi

Suhami Ahmad berkata...

khayla fadwah : bonti tu berhenti...huhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih