Isnin, 10 Januari 2011

Statistik setakat 10/01/2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini merupakan minggu kedua bagi tahun 2011 untuk Ujang membuat statistik Apo2 Yolah. Amacam performance Ujang so far? Ok tak?

Di kesempatan ini juga Ujang nak ucap tahniah kepada Ana Raffali kerana berjaya mengungguli juara lagu ke 25 walaupun secara peribadinya Ujang tak berpuas hati dengan keputusan keseluruhan. Biasolah tu an, rumah dah siap pahat masih berbunyi.

Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 10/1/2011 jam 0138, blog Apo2 Yolah kini berado di kedudukan ke  281,610 287,049 271,023 di dunia, dan   2,201 2,551 2,640 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 2,640 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah sebanyak  2.47%  (1.93%) 5.58% dan juga penurunan sebanyak 3.38% (15.9%) (3.49%) bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.




Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah


2010 Dis 31, 3 comments, 
53 Pageviews
2011 Jan 9, 3 comments
, 17 Pageviews
2010 Nov 4, 2 comments, 
16 Pageviews
2011 Jan 4, 12 comments, 
16 Pageviews
2010 Jun 24, 2 comments
, 15 Pageviews





Graf bar menunjukkan jumlah page loads, unique visitors dan returning visitors sepanjang minggu lepas




Jika diperhatikan, purata page loads sehari adalah 254 305 page,purata unique visitors sehari  ialah 124 194, purata pelawat kali pertama datang ialah 73 114 dan purata pelawat kembali semula adalah seramai 50 81 orang sehari. Bagi minggu kedua tahun baru 2011.
Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah
Malaysia
 1,849
Indonesia
 54
United States 
47
United Kingdom
 15
India 
11
Egypt
 8
Germany
 6
Singapore 
5
Switzerland
 4
Pakistan 
4


Sekian terima kasih. Jutaan terima kasih kerana sudi singgah. ^_^




Bahana statistik jatuh lagi!

2 ulasan:

_s1t1 n0rb@1t1_ berkata...

muke atok nampak mude pulak :)
hehe..

Suhami Ahmad berkata...

_s1t1 n0rb@1t1_ : _s1t1 n0rb@1t1_, itu Ujang. Atok yang pakai baju melayu pink aritu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih