Jumaat, 31 Disember 2010

Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

 Moh ramai-ramai joint contest ni kat [sini]
  • Jadi Follower blog tuan penganjur
  • Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry ini.
  • Buat satu entry tentang contest ini . Tajuk: Photo Contest: My Bestfriend Forever!!
  • Upload gambar anda bersama-sama BFF anda (Tak kisah nak letak berapa ramai dalam satu gambar tu..^^).
  • Tuliskan pada caption:
  1. Mula berkawan sejak tahun berapa
  2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
  • Akhir sekali, tinggalkan link entry anda pada komen. 
  • Tarikh Tutup: 31 Disember 2010


 Atok pertaruhkan gambar hini.

 1. Mula berkawan sejak tahun berapa?
 Jawapan atok : 2003

2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?
 Jawapan atok : Ikatan persabatan kami tak tergambar dek perkataan. Hanya mereka yang saksikan sendiri boleh menilai sendiri kenapa dia BFF kita. ^_^



3 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

MEMANG la tok, memang toye pix tu. All the Best!!

Siti Noraisyah berkata...

lawakla gambo tu tok.. hehee...

Thanks sbb sudi turut serta dalam contest ni
Gud Luck k!

Aisyah AR berkata...

tahniah menang!!!!

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih