Jumaat, 31 Disember 2010

My First Contest Edit Foto Contest

Tuan tanah kedaung, Qaseh nak buat contest....Apakah contest itu?
memperkenalkan....

'edit foto contest'

Hihi ^_^

1-buat satu entry yang bertajuk "edit foto contest" dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe) Begheh! (tapi atok nak gak letak kat sidebar. Hihi)
2-follow lah blog usang ni (dun woryy dalia akan follow back ) Begheh! 3-ape yg perlu buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...Begheh!
4. letak gambar sebelum diedit n selepas di edit...dalam entry kamu tu..Begheh!
5. kalau nak gtau kamu gune software ape untuk edit tu pun xpe..xmo gtau pun xpe..gambar ramai2 pun xpe gak ! Begheh! Atok guno adobe photoshop cs3
6-tag 4 orang Atok tagged pada sumo yang terbaco enrty ni ^_^5- tinggalkan link korang kat komen ni ye..Begheh!
Tarikh tutup :
31 DISEMBER 2010

pemenang akan diumukan pada
8 JANUARI 2011

Moh la ramai-ramai kita terjah [sini]







SEBELUM MAKEOVER











SELEPAS MAKEOVER


1 ulasan:

Qaseh dalia adelia berkata...

hahaha kelakar lah atok...tq juin n gud luck ye

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih