Isnin, 6 Disember 2010

Statistik setakat 5/12/2010

Assalammualaikum. Kali ini giliran Ujang ke udara.  Ujang akan diberi tanggungjawab untuk membuat statistik Apo2 Yolah pada setiap hari Ahad, tapi akan diterbitkan pada hari Isnin (auto publish). Terlebih dahulu Ujang nak ucapkan selamat menyambut Maal Hijrah tak lama lagi.  Tanpa berlengah masa lagi, Ujang akan menerangkan serba sedikit tentang statistik Apo2 Yolah setakat 5/12/2010.


Sehingga tarikh 5/12/2010 jam 23.08, blog Apo2 Yolah kini berado di kedudukan ke 392,899 343,011 di dunia, dan  2,366 2,208 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 2,208 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah berlaku peningkatan sebanyak 6.23% 12.70% dan kenaikan sebanyak (9.42%) 6.68% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.



Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah

2010 Dis 3, 8 comments
, 23 Pageviews
2010 Dis 1, 10 comments, 
22 Pageviews
2010 Dis 1, 18 comments
, 18 Pageviews
2010 Dis 4, 6 comments, 
17 Pageviews
2010 Dis 4, 10 comments
, 17 Pageviews



Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah


Malaysia
1,331
United States
26
Switzerland
18
India
8
Indonesia
7
Turkey
7
Sri Lanka
5
United Kingdom
4
Canada
3
Ireland
3


Sekian laporan statistik minggu ini, Itu sajo persembahan Ujang. Jumpa lagi minggu dopan.Wassalam. p/s : tolong kami naikkan trafik pada minggu ni!









8 ulasan:

*Laut China Selatan* berkata...

owh hebat! banggo eden! :)

Asrol Mania berkata...

Wah... Syabas atok...

Terbaru dar Asrol Mania:

~ Kecik-kecik Da Otak Bisnes | Anak Sape Ni?

~ Fogging / Semburan Aedes Tak Kena Pada Waktu | Apa Kata Anda?

~ 12 Kesilapan Kita Berblogging

Jangan lupa follow..

SHA berkata...

burp...alhamdullahh

ShaLLeyShaLina berkata...

tok, mano nak cek ranking malaysia tu?nak jugak cek..ahaks..

Suhami Ahmad berkata...

*Laut China Selatan* : Mokasih banyak-banyak. Tapi minggu lopeh jatuh mendadak untuk kategori Malaysia....Atok kono membanting tulang peh ni

Suhami Ahmad berkata...

Asrul Mania : Mokasih Asrul....

Suhami Ahmad berkata...

SHA : Haih, sampai konyang-konyang SHA...hihi
^_^'

Suhami Ahmad berkata...

ShaLLeyShaLina : Alina, nanti taip www.alexa.com
pehtu daptar cam biaso dan install widget....

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih