Ahad, 5 Disember 2010

Blog Pilihan Malaysia 2010


Wah.....macam shout award lak dah...tapi untuk blogger...atok setuju bangat! <----erkk?!
Atok nak joint. Atok tak kira! Nak pemes punya pasal, atok mesti joint <---astaghfirullah tok....
Ni adalah link post atok yang pertama menyertai alam bunian blog. Tajuk entry atok yang pertama adalah
Entry pertama atok ni bertarikh 5 Januari 2010.
Maso tu atok masih mencari identiti sebagai blogger. Di awal kemunculan atok, atok bukanlah atok. Atok adalah budak skema dengan tagline "Bila si skema mula berblog!"
Pastu, atok kena cari identiti sendiri sebab blogger kat Malaysia ni makin ramai. Pikir punya pikir, so atok menjadi atok sekarang.
Cuba korang bandingkan gaya penulisan atok yang pertama sehingga selepas lebih 11 bulan atok bergelar blogger boy<----motip boy?
Lebih kurang sama sengalnya kan. Cuma atok sekarang lebih bertapis sikit sejajar dengan gelaran atok itu. Atok sayangkan cucu atok. Itu saja ringkasan asal-usul atok.
Kalau cu nak joint anugerah blogger ni, skodeng SINI

24 ulasan:

Kenzo@MrConteng berkata...

tok! xde pon first entri atok???

Hishyamuddin berkata...

good luck atok!!!!

Suhami Ahmad berkata...

Kenzo@MrConteng : Ha atok dah boto an...mokasih inform atok yo ^_^

SHA berkata...

bravo2...saya sokong atokkkkkk!..opss

Suhami Ahmad berkata...

Hisyamuddin : Mokasih syam...moh la joint skali

Suhami Ahmad berkata...

SHA : Kih kih mokasih sha...atok macam teraso berjuang di medan porang lak ha
^_^

haszuraidah ishak berkata...

wahh..good luck atok..saya sokong atok..hehe

Suhami Ahmad berkata...

haszuraidah ishak : mokasih banyak-banyak. Tak dapek top 10, dapek nombor satu pun jadik lah....

Amy Syaquena berkata...

As'salam..

Amy singgah sini sambil nak kenal dengan tuan punya blog..salam kenal..amy follow blog nie..

Suhami Ahmad berkata...

Amy Syaquena : Mokasih Amy singgah blog buruk atok ni...Nanti atok datang blog Amy lak yo...

Queen F berkata...

good luck! :)

Suhami Ahmad berkata...

Wueen F : Mokasih queen
^_^

KimiCnoL berkata...

Salam..GOODLUCK!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Suhami Ahmad berkata...

KimiCnol : Salam. Mokasih KimiCnol. Atok nak ucap samat berjayo gak

Matika Love berkata...

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

Suhami Ahmad berkata...

Matika Love : Mokasih singgah blog atok. Eh berjiran la kito. Atok nombor 64

♥ nur ♥ berkata...

good luck atok..
undi nur kump 4, no.129
(=

http://diaryhati-nur.blogspot.com

kembatolo™ berkata...

gud luck!
all da best!
semoga berjaya!
binnajah!

*ape lagi eh? haha

titirara berkata...

Salam , jom undi tira kat bpm . nombor 215.. mekaseh ye.. suda follow :)

goodluckk !!

Suhami Ahmad berkata...

nur : mokasih, gud luck jugak!

Suhami Ahmad berkata...

kembatolo : mokasih ^_^

Suhami Ahmad berkata...

titirara : mokasih, gud luck jugak

.vna erman. berkata...

hallu,blog walking
follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other

Suhami Ahmad berkata...

.vna erman : Mokasih, nanti atok skodeng eh

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih