Isnin, 6 Disember 2010

New Zealand vs youthsays! Sokong kempen atok by click the link...

Ini post melekat sehingga....sehingga....sehingga bila ek...sehingga atok dah nyampah nak tengok post ni berada di tangga teratas....untuk entry terbaru, cu tengok bawah post ni .


New Zealand here I come! Pengembaraan bermula weh! Tempah tiket sekarang dengan harga serendah RM199! #AANZ

Lokasi New Zealand di peta dunia




Terbaek dari ladang



Hobbit house/ rumah orang kerdil cite snow white tu
Tarian bogel haka


  Apa lagi....support la kempen pilihanraya churp churp atok dengan klik SINI
dan Youthsays di SINI
Terima kasih cucu2 atok  seluruh dunia!
  ^_^ 

6 ulasan:

haszuraidah ishak berkata...

tu dia atok..jom pakat menari haka..hehehe

ada award utk atok..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/awwwterus-blushing-bila-dikatakan.html

Suhami Ahmad berkata...

haszuraidah ishak : mokasih Has!...nanti atok buek sidang akhbar k ...er entry pasal gift nih
n_n'

umie berkata...

nak nyokong camne atok?atok nak new zeland ke?

Suhami Ahmad berkata...

umie : umie klik link atok kasi tu, pehtu klik suport this campaign....xdolah, bukan atok nak poie mie...sesapo yang nak poie tu leh poie sobab ado promosi tu...umie tak nak poie?

zazaw berkata...

HAHA ..
untongg la atok powi new zealandddd

Suhami Ahmad berkata...

zazaw :Mintak2 masinlah mulut zazaw. Mano tahu kot boto2 atok dapek poie, nanti atok bawak balik kanggaro untuk zazaw <---nampak bonar atok nipu nih.

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih