Selasa, 17 April 2012

Neloopah telah lahir!

Assalammualaikum dan peace yo!


Akhirnya Bobot, Adam Hitam, Tilam Bono, Muchuk Macam dah ada adik baru. Baby terbaru atok ni dilahirkan pado jam 1215pm hari Sabtu yang lopeh tanggal  15.04.2012. Maso tu atok ado job kat Chembong, Ghombau.    Kawan seperngajian atok, Nadia Johan merangkap bidan terlatih telah menyambut kelahiran Neloopah di KLCC. Kellass ko kan Neloopah asal orang Kehel.

So, sepanjang waktu siang tu atok tak dapek nak bermanja dengan Neloopah pasal sibuk dongan tugasan yang diberi. Potangnya pulak atok balas dendam tido sampai ke sonjo pasal dah duo ari tak cukup tido. Bangun tido terus pose titanic kat Mekdi Senawang. Maso tulah atok bermanjo dongan baby baru ni. Dunlod pelbagai aplikasi yang berguno. Cubo memahami proses penggunaan yang betul. Godek-godek aplikasi dalam tu dan lain-lain.

Semalam (isnin), atok memperkenalkan Neloopah pada aunty-auntynya di opis. Ramai yang memuji kecantikan Neloopah. Walaupun kacukan Eropah + Negro, tapi Neloopah tatap montok dan santek. So, dengan penuh rendah dirinya, atok nak memperkenalkan dongan Ecah kemunculan ahli keluarga kami yang baru. Mempersembahkan.......................









NELOOPAH!!!
atau nama pentasnya samsung galaxy note

Tepok tangan kuat-kuat cepat! ......p/s : Nanti atok kongsikan ek function2 Neloopah ni.

22 ulasan:

mekjangok berkata...

caya la tok...den baru berkira2 nak beli..x leh jadik nie!!...huhuhuhuhu

Miziey berkata...

Feewwitttt!!!
Cun aa Neloopah. Untung aa dapat bermanje dengan Neloopah. Huhu~
x)

chii berkata...

wahh...comel la tok neelopah ni..agak2 kalau nak bermanja2 dgn meminjam sehari dua bleh dak tok :p

Mr.She berkata...

amboi atokk.. canggih nohh.. cucu atok pon pkai hset cikai2 je. :3

Aziela berkata...

Waah...tahniah..tahniah... Memang cun boto aahh anak baru atok nie... Atok memang manteppp lah melahirkan kelahiran2 baru kan...

Chenal berkata...

Galaxy note?!! wehh..samo la kito. pas nie atok rajin2 la post gambar guno neloopah. (dari mano namo neloopah tu atok!?)



*nak kasi namo GN aku..Fazurah la!

Aien Alien berkata...

amboi la neloopah atok tu...cun melecun!! jeles cucu ni tok~

Ca Cik Duyung berkata...

jeles nie! atok da ade neloopah! cun sangat.... hihi

dill berkata...

ni guwa jeles ni atok!

dop aci!

dill.

umie mia berkata...

bestnya galaxy note... dah lm teringin tp ada taget yg lebih penting untuk diutamakan dulu huhuhu errr cmne leh jd nelopah tu? heehe

dyabunga berkata...

best nye.. cun lah neloopah atuk.. dya pun nk beli jugak lh..

Suhami Ahmad berkata...

mekjangok : Hah, boli...jangan tak boli...hik hik...

Suhami Ahmad berkata...

Miziey : Jeles lettew...

Suhami Ahmad berkata...

chii : Tak leh! huhu

Suhami Ahmad berkata...

Mr.She : Alaaaa...sebelum ni atok pakai 3310 je..bagiklah atok peluang...huhu

Suhami Ahmad berkata...

Aziela : Gitulah alkisahnya kak...hik hik

Suhami Ahmad berkata...

Chenal : Wahhh...huntung lah dia ada galaxy note...Fazurah lagi namanya...

Suhami Ahmad berkata...

Aien Alien : Tunggu apo laie...adopt la satu...hoho

Suhami Ahmad berkata...

Ca Cik Duyung : Walaupun kacukan eropah + negro, tapi cun kan

Suhami Ahmad berkata...

dill : Aci kat India....eh

Suhami Ahmad berkata...

umie mia : Atok paham...ummi nak buek umah kan...xpo lah ummi dahululan mano yang ponting dulu

Suhami Ahmad berkata...

dyabunga : Hah...boli jangan tak boli...huhu

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih