Selasa, 7 Disember 2010

Bobot mekap makin cantik.

Semalam hantar Bobot pergi kedai kek kereta kasi tonjet sikit punggung dia. Sejak setahun lebih pakai bobot ni, dia punya punggung makin labuh. Dah macam kete Betmen kalau dari jauh. Mungkin atok bawak batu konkrit 8 tan ke hulu ke hilir dalam bobot selama ni. Tu yang punggung cepat jatuh. Ingatkan nak tukar spring terus ganti spring Vios, tapi memandangkan duit nan ado, terpaksolah atok tambah getah je kat spring lama. Kenalah 30 hengget. Bulan ni memang beraya lah kau bobot. Haritu sebis 300 hengget lebih untuk kau je. Gembiralah kau kan. Aku yang menangis...

Pagi tadi pulak atok kasi mekap bobot kasi cantik. Kasi cuci bersih-bersih. Agaknya mau sebulan lebih tak basuh bobot. Silap silap 2 inchi daki dah naik kat body bobot. Cuci bobot pun pakai duit lagik. Pengsan aku spedo kau bobot. Then sorang Baiya kasi cuci bersih-bersih.
Tadaaa......dan hasilnya menakjubkan...




"Saya begitu yakin...gunalah shine lipstic dari Maybelin....seperti saya..lihatlah hasilnya"
 * pitam....


12 ulasan:

EzzEddin berkata...

smart ler bobot ..
bontot dah push up :P

ms. lappy =) berkata...

da clean n clear da bobot tuu tok.. hehe :D

ANATI SOKI berkata...

"Saya begitu yakin...gunalah shine lipstic dari Maybelin....seperti saya..lihatlah hasilnya"
kahkahkah.. ayat nih buat anat gelak guling2.. tehee

zazaw berkata...

bobot nampak handsomee lah tokk
sbb pakai maybelinee kottt
theee

haszuraidah ishak berkata...

waahh..ayat memang takleh nak tahanla..

punggung jatuhla.., macam kete batman la..hoho..

2 thumbs up!!

Suhami Ahmad berkata...

EzzEddin : Huhu...mesti bobot kena ngorat kat inspira pasni...

Suhami Ahmad berkata...

ms. lappy : Haah, seb bek takde kelemomor...

Suhami Ahmad berkata...

ANATI SOKI : :P

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : theheee....ado-ado yo zazaw ni
^_^

Suhami Ahmad berkata...

haszuraidah ishak : hihi....budak bawah 13 tahun tak leh bace...
:P

faiz berkata...

proton saga rupenye bobot ni...

Suhami Ahmad berkata...

faiz : Hihi...comel tak bobot atok tu?

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih