Rabu, 11 Mei 2011

Muhammad Aqil Bin Asrul Apendi

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


Seperti yang dijanjikan, akhirnya secara eksklusif atok mempersembahkan anak buah atok yang ke-7 lahir pada minggu lepas. Ibu eh koba ada iras-iras atok sikit. Iras tang mano pun aku tak tahu. Sorry atok lambat publish gambar ni. Hari minggu sudah dah siap-siap adakan sesi fotoshoot. Tapi namo tak ada lagi, so atok hold dulu entry ni. Now, nama dah ado. Dengan ini atok ingin mempersembahkan Muhammad Aqil Bin Asrul Apendi....












Maksud nama Muhammad Aqil adalah Yang terpuji dan terpelajar.  Agak-agak dah besar nanti iras macam  RAIN tak???....tak pun macam NAZIM OTHMAN??



LAREKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!



Kalau berkenan support la kempen ni :

10 ulasan:

blog-tips-kurus berkata...

he looks pink! baby yg suci. selamat mencoraknya dengan baik. (^_*)

liyana berkata...

comelnye anak buah atok..
kim salam kt anak buah atok ea..=)

KUREKURE COMEL berkata...

tok pic ke2 tu mmg sebijik muka atok..hehehe....

comel la baby tu....

Suhami Ahmad berkata...

blog-tips-kurus : Dulu scan doktor tu koba pompuan. Sekali klua ni ha...hihi....tu yang pink tu

Suhami Ahmad berkata...

liyana : Err....dia kem salam balik >_<

Suhami Ahmad berkata...

KUREKURE COMEL : Erkkk, ye ke? Atok masih kompius lagi nih. Lain tu....hihi

chii berkata...

comelnye..chii nk culik bleh :p

~Nabilah~ berkata...

seyes comel la baby 2....nnt besar mcm Rain kot...wakakaka

Suhami Ahmad berkata...

chii : Tak leh. Nanti kena tangkap kat ibu dia..hihi

Suhami Ahmad berkata...

~Nabilah~ : Erk....tang mata je...hihi

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih