Isnin, 27 Disember 2010

Statistik setakat 26/12/2010

Assalammualaikum,
Statistik kali ini merupakan statistik terakhir pada tahun 2010 sebelum kita melangkah ke tahun 2011 minggu depan.


Di kesempatan ini juga Ujang nak ucap selamat menyambut Hari Natal kepada sahabat Ujang yang beragama Kristian. Juga bakal tahun baru kepada semua pembaca Apo2 Yolah. Ujang juga baru dapat makluman dari Suhami, pencarian Apo2 Yolah Next Top Icon musim kedua juga bakal berlangsung pada bila-bila masa. Sebagai penambahbaikan, setiap cabaran akan dapat cenderamata dari si Suhami. Juga gambar paling best, akan menjadi ikon kakitangan Apo2 Yolah sepanjang musim tersebut. Ujang tak mau cita panjang, nanti Suhami akan umumkan.


Baiklah , kita teruskan pada statistik Apo2 Yolah sepanjang minggu lepas. Prestasi Apo2 Yolah setakat 26/12/2010 jam 23.38, blog Apo2 Yolah kini berado di kedudukan ke 288,751 281,610 di dunia, dan  2,278 2,201 di Malaysia. Harus diingat kedudukan ini adalah termasuk semuo website dan bukan mengikut turutan jumlah blog. Maksud Ujang kat sini, Facebook berado di tahta ke-1 dan blog Apo2 Yolah di kedudukan ke 2,201 di Malaysia. Peratusan kenaikan bagi kategori dunia adalah berlaku peningkatan sebanyak  10.57% 2.47% dan peningkatan sebanyak 1.56% 3.38% bagi kategori di Malaysia jika dibandingkan pada minggu sebelumnya.




Top 5 post terhebat sepanjang minggu lepas adolah

2010 Dis 20, 15 comments
, 34 Pageviews
2010 Dis 23, 8 comments, 
22 Pageviews
2010 Dis 21, 6 comments, 
19 Pageviews
2010 Dis 21, 3 comments
, 13 Pageviews
2010 Dis 21,
13 Pageviews





Pelawat yang melawat blog Apo2 Yolah sepanjang minggu lopeh terdiri daripada negara seperti di bawah

Malaysia
 1,047
United States
 49
Indonesia
 20
Singapore 
15
Switzerland
 8
Slovenia
 5
Canada
 4
Netherlands 
4
Japan
 3
Russia 
3



Sekian, terima kasih.
Jumpa Ujang lagi dalam statistik Ujang pada minggu depan... (n_n)







10 ulasan:

Haw berkata...

atok mmg hebat.. takmo share petua ke tok?

Tuan-Belog berkata...

wow...hebat giler atok...
brabor2...
statistik kt nuff xmasuk skali ke tok?

zazaw berkata...

cayalah atokk tuoooo

Suhami Ahmad berkata...

Haw : Ishh, mano hebat.....si Ben Ashari tu lagi hebat...tangga ke 1++,+++ di donia!
jauh panggan dari hapi...

Fxysche Nas berkata...

bole buat kenduri doa kesyukuran..
lauk pauk terdiri dr ayam
tulun tunaikan yek!
heheehe

Amyza_nia berkata...

weh..camne kau cek statistik?ajar aku skit

Suhami Ahmad berkata...

Tuan-Belog : Alaaa....atok malulah nak masuk statistik nuff.....soooooddeeeh!....

Suhami Ahmad berkata...

zazaw : Heppp! sshhhhh.....

Suhami Ahmad berkata...

Fxysche Nas : Atok pengsan....

Suhami Ahmad berkata...

Amyza_nia : Mie, kau Klik kat label "belajar bersama cikgu nasir". Cari tutorial kat situ ^_^

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih