Selasa, 21 Disember 2010

The most affordable iPhone4 is here

Tu dia. Sempena BE sulung atok ni, atok nak buat review pasal iPhone 4 ni. Kenapo iPhone 4? Kenapa tak iphone 2 ke, public phone ke, botol air phone ke? Sobab...


    Aku akan memilikimu satu hari nanti sayang...
  • FaceTime
    • Cu atok bulih menjadikan panggilan video satu realiti. Acececeh. Boleh bercakap dengan kengkawan face to face. Tak puas ati pun leh jumpa face to face via iPhone 4. Jugak! ada wifi over iPhone-iPhone. That mean Free ler!
  • Retina display
    • Sangat terang, jelas, tajam, dan resolusi yang tinggi. Tak payah nak pakai kanta lekap.
  • Multitasking
    • Layari banyak page yang cu suko. Tak payah nak bukak satu2 page kalau nak layari internet lagik. Sikit pun tak mempengaruhi kadar kecepatan bateri kong. Tak caye, beli sebijik!
  • HD video recording
    • Great HD video kamera. Apo lagi yang tak cukup? Rekod, edit dan share video HD cu tu kat iPhone 4. Tapi jangan rakam benda tak senonoh k. Papa jahat!
  • 5-megapixel camera
    • Atok punyo kamera digital pun tak sampai 5mp je k!. Harus kau dapatkan satu iPhone ni. Tak yah nak beli kamera bagai. 

Cu boleh dapat dengan harga super amazing. Tak cayo? Tengok bawah.....bukan bawah tu, bawah entry nih.
Amacam? murah tak?

RM 58/month!!!

Ok...so??

So kau kata...moh skodeng bawah lagi...


Itu dia yang kau dapat. So...so....len kali x mau so so!

 
 
 
Ada jugak pilihan plan yang lain. Kat bawah nih.


Nak maklumat lanjut klik [SINI]

Tiada ulasan:

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis untuk berkongsi apo2 yolah dengan mereka di luar sana. Blog ini tidak mewakili mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri melainkan dinyatakan sumber diperolehi. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini. Terima kasih